Pozdrawiam.
Problem z cesja...
Moderator: Moderatorzy
- LuKaSh
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Problem z cesja...
Witam..na początek przepraszam jeżeli tworzę temat który się juz pojawił, ale mój "internet" praktycznie nie dziala..Mam pytanie-jak przeprowadzić cesje? Mam możliwość podłączenia sie do darmowego INTERNETU i w tym wypadku Orange Free jest mi zbedny..Na czym to w ogóle polega? Jeżeli temat już był przepraszam i proszę o link, bo u mnie otworzenie strony graniczy z cudem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Problem z cesja...
LuKaSh pisze:Mam pytanie-jak przeprowadzić cesje?
Odpowiedzi na te pytania masz tu: > Chcę mieć internet komórkowy, co mam zrobić, co wybrać? < Patrz punkt 5LuKaSh pisze:Na czym to w ogóle polega?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- LuKaSh
Dzieki BliSki,
wszystko już jasne. Mam jeszcze jedno pytanie-czy istnieje możliwość przeniesienia numeru Orange Free na numer komórkowy (bez zmiany abonamentu). Chodzi o zmianę stawek połączeń i smsów na jedną z taryf abonamentowych (telefonicznych) Orange, oczywiście poprzez wyłączenie usługi Orange Free. Mam nadzieję że wyraziłem sie jasno
)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Oto najlepiej zapytać operatora .LuKaSh pisze:Mam jeszcze jedno pytanie-czy istnieje możliwość przeniesienia numeru Orange Free na numer komórkowy
- LuKaSh
Zapytałem, ale wiadomo jak działa BOKJaco pisze:Oto najlepiej zapytać operatora .
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
W takich przypadkach najlepiej zadzwonić niż pisać maile.LuKaSh pisze:Zapytałem, ale wiadomo jak działa BOK