Przejściówka Exprescard /usb

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dnnet
Stały użytkownik forum

Przejściówka Exprescard /usb

Post autor: dnnet »

witam
mam takie pytanie a mianowicie niedawno wruciłem z angli i przywizłem sobie laptopa hp ale laptop nie ma wejścia expresscard do modemu tylko ma możliwośc podłaczenia modemu poprzez usb. posiadam drógiego laptopa z modemem merlin ux870 expresscard w iplusie i chodzi mi oto żeby ten modem podłaczyć w jakiś cudowny sposób do nowego laptopa bo jest lepszy to znaczy ma lepsze parametry. i tu nasówa się moje pytanie czy jest jakaś przejściówka z usb na express lub coś w tym rodzaju. nie znam sie na tym zabardzo szukałem w necie ale nie moge nic znaleśc na ten temat.

[ Komentarz dodany przez: bob: 2008-07-20, 22:18 ]
Witamy w Polsce. :)
Mam przy okazji taką prośbę - popraw błędy ortograficzne.
HP G6000-ATHLON X2 TK 57-HDD 120 GB-DDRII 3072-NVIDIA GEFORCE 7000M-VISTA HOME PREMIUM-HUAWEI B970 HSPA-400KB/s
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Przejściówka Exprescard /usb

Post autor: krystianb »

przejsciowki usb>>expresscard istnieja podobno nawet dzialają bylo juz prare razy na forum chocby tu: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12594 tylko czy sie z merlinem nie pogryzie gwarancji nikt nie da chyba ze juz ktos jakąs testowal

[ Komentarz dodany przez: Jaco: 2008-07-20, 22:34 ]
Kolego krystianb zdania zaczynamy z dużej litery :cfaniak:
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
ODPOWIEDZ