Witam jestem nowy na tym forum prosze o pomoc
sytuacja wyglada tak mam neta w domu dostarczanego po skretce wiadomo stale ip nadawane przez dhcp po wczesniejszej weryfikacji mac adresu karty sieciowej
chcial bym podlaczyc tego ap do tej skretki on ma tylko jeden port rj 45 i nastepnie udostepnic polaczenie bezprzewodowo do laptopa ale problem jest taki ze nie wiem w jaki trybie go ustawic i jak zmienic mac adres tej karty co jest w nim zeby sie zalogowal na serwer mojego dostawcy bo inaczej net nie pojdzie z gory dziekuje za odpowiedz
Problem z konfiguracja ap Minitar mnwapg
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem z konfiguracja ap Minitar mnwapg
tomekwojj, zacznij od podzielenia tego na jakieś logiczne zdania, bo ciężko to zrozumieć.
Rzadko który AP pozwala na zmianę adresu MAC swojego interfejsu LAN. Słyszałeś, że twój to umożliwia? Jeśli nie ma jakichś śladów to raczej wątpię, żeby się coś dało zrobić.
Rzadko który AP pozwala na zmianę adresu MAC swojego interfejsu LAN. Słyszałeś, że twój to umożliwia? Jeśli nie ma jakichś śladów to raczej wątpię, żeby się coś dało zrobić.
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Problem z konfiguracja ap Minitar mnwapg
Witam po prostu mam neta dostarczonego przez skretke
do niej chce podlaczyc ap i nastepnie puscic sygnal zebym mial bezprzewodowo do laptopa
do niej chce podlaczyc ap i nastepnie puscic sygnal zebym mial bezprzewodowo do laptopa