witam .Iprzy okazji ostrzegam przed Orange.chodzi o to że ściągałem sobie gierke w megauploadzie (vietcong 2) a tu nagle przychodzi rachuneczek 60zł.+265zł.9ZA POłąCZENIA WYKONANE W KRAJU PONAD KWOTę DEKLAROWANą))pytam o co w tym wszystkim chodzi? w biurze obsługi klienta interweniowałem no i czywiście wiecie co? zero odpowiedzi i wyjaśnienia.wkórzyło mnie to nie dosyć że nie można dowiedzieć się w internecie (w ORANGE.PL)NICZEGO O RACHUNKU TO jeszcze taki numer?
gdybym wiedział to bym sobie kupił legal gre (taniej bym ją dostał)
a po za tym gdy brałem tą oferte to nikt mi nie mówił o jakiś dodatkowych kosztach.wkórza mnie to tymbardziej że jakość i szybkość oferowanej przez orange GPRS jest małej jakości.za co mam płacić ?
orange naprawdę schodzą na psy
Moderator: Moderatorzy
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: orange naprawdę schodzą na psy
Najpierw to Ty się dowiedz o co chodzi a potem mów. Każdemu zdarzają się problemy (3 tygodnie problemów w simplusie a końca wcale nie widać) więc dowiedz się za co to, mogłeś równie dobrze źle skonfigurować połączenie i łączyć się przez zły APN i wtedy jak najbardziej mogą Ci dać dodatkowe opłaty, jesli połączenie jest ustawione tak jak trzeba to nie powinno być problemu z odzyskaniem kasy, a nawet powinni oddać część kasy za abonament, taki jest standard.Anonymous pisze:witam .Iprzy okazji ostrzegam przed Orange.chodzi o to że ściągałem sobie gierke w megauploadzie (vietcong 2) a tu nagle przychodzi rachuneczek 60zł.+265zł.9ZA POłąCZENIA WYKONANE W KRAJU PONAD KWOTę DEKLAROWANą))pytam o co w tym wszystkim chodzi? w biurze obsługi klienta interweniowałem no i czywiście wiecie co? zero odpowiedzi i wyjaśnienia.wkórzyło mnie to nie dosyć że nie można dowiedzieć się w internecie (w ORANGE.PL)NICZEGO O RACHUNKU TO jeszcze taki numer?
gdybym wiedział to bym sobie kupił legal gre (taniej bym ją dostał)
a po za tym gdy brałem tą oferte to nikt mi nie mówił o jakiś dodatkowych kosztach.wkórza mnie to tymbardziej że jakość i szybkość oferowanej przez orange GPRS jest małej jakości.za co mam płacić ?
Jak się dowiesz co i jak to wtedy pisz że Orange nawala, a jak się okaże że Twoja wina to powinieneś przeprosić.
Nie byłem, nie jestem i nie będę pracownikiem orange, ale nie lubię ludzi co najpierw narzekają, że ktoś im coś a ptoem się okazuje, że to ich wina była.
Back to the Future