Sila sygnału(prosze o szybką pomoc)
Moderator: Moderatorzy
- haker-76
- Użytkownik forum
Sila sygnału(prosze o szybką pomoc)
Mam problem jak sprawdzić sile sygnału mam internet radiowy antena panelowa podlączona do AIR LINE WL-5460AP dalej skrętką do kompa (karta sieciowa SIS 900-Based PCI Fast)potrzebne mi to do prawidłowego ustawienia anteny .Proszę o opis ,z góry dziękuję. 

√ιק
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Sila sygnału(prosze o szybką pomoc)
Niestety, tak się nie da. Musiałby mieć antenę podłączoną bezpośrednio do karty radiowej w komputerze.adik pisze:Moze przez "Network Stumbler"
Czy możesz zalogować się na APC? jeżeli tak to podaje w którymś z paneli poziom sygnału.haker-76 pisze:WL-5460AP dalej skrętką do kompa
Nie pomagam na PW!
- haker-76
- Użytkownik forum
Chodzi o to że nie wiem jak to zrobić jak się zalogować jakby ktoś mógł mi pomóc co trzeba zrobić, z tego co znalazlem na google to żaden sposób nie działa pisze że strona nie może być wyświetlona .Pomocy może ktoś miał doczynienia z takim sprzętem i wie jak to ustawić.
√ιק
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Aby się zalogować musisz wpisać adres w przeglądarce . Tu masz jak to wygląda: http://www.michigan.com.br/downloads/Ov ... Manual.pdfhaker-76 pisze:Chodzi o to że nie wiem jak to zrobić jak się zalogować
- wojteks
- *** Administrator ***
Jeżeli to AP Client dostawcy to pewnie ma jakieś hasło założone i IP inne niż default żeby mógł tym zarządzać od siebie ale może się mylę.
Nie pomagam na PW!
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Dokładnie jak w moim przypadkuwojteks pisze:Jeżeli to AP Client dostawcy to pewnie ma jakieś hasło założone i IP inne niż default