Karta SE gc79
Moderator: Moderatorzy
Karta SE gc79
Nie mogę straszyć innych przyszłych użytkowników sieci bezprzewodowej ale karta SE GC79 to straszny kupex który teoretycznie działa w GPRS-ie , ale nie działa , to badziewie nie ma antenki i zasięgu nawet dla mułowatego GPRS-u , piszę z Wrocławia i sądziłem że sieć Plus w myśl sloganu internet jest wszędzie udostępnia w pełni swoje usługi , no ale nie z opisanym przeze mnie ustrojstwem.
Re: Karta SE gc79
Nie,nie może tylko właśnie ostrzegaj.Płacenia im abo przez 12/24 miesiące za złom leżący w szufladzie to chyba nieporozumienie.Najwyższa pora aby właczając usługę do swojej oferty pamiętali o tym aby działała. A teraz to jest tak jak z TVP-biorą abo ,nieważne czy oglądasz czy nie,a zwłaszcza te rejony Polski gdzie praktycznie odbiór podstawowych programów jest na granicy sygnału/ogladania.
Też mam ten modem, najpierw sporo problemów z zainstalowaniem (Win 98), potem przesiadka na Win 2000, i transfery nie przekraczające 10 kb, a mieszkam w sporym mieście...
-
- Początkujący użytkownik forum
Popieram... Totalny szmelc. Podobnie jak mój przedmówca. Najpierw problemy instalacyjne a później wolny transfer. Może stanowić alternatywe dla ludzi którzy nijak niemoga sobie w mieście zalożyć innego rodziaju sieci.
gs79 naprawde do d..y
Ja walcze z Plusem juz 3 miesiace bo nie mam <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> zasiegu, skladalem juz kilka reklamacji a oni ciągle swoje, uprzedzam jesli mieszkasz gdzies na wsi nie bierz Iplus bo sie strasznie wkąpiesz.
-
- Stały użytkownik forum
Prawdopodobnie macie kłopoty z kartą sim. Już o tym pisałem na forum. Niektóre typy kart ne współpracują z tym modelem karty. Posiadam GC79 i po wymianie karty sim jest wszystko ok. Karta działa mi bez zarzutu.
iPlus Huawei E630
Samsung Z370
Samsung Z370
-
- Stały użytkownik forum
Lub posiadacie notebooki z procesorami AMD. Niestety SE źle lub w ogóle nie współpracują z notkami wyposażonymi w procesory AMD. Sam tak miałem i byłem zmuszony do zmiany modemu na inny.PawełB pisze:Prawdopodobnie macie kłopoty z kartą sim.
Acer Aspire 3003WLMI: Sempron 3000+ (1800 MHz), 1024 MB RAM, 80 GB HDD, matryca 15,4', iPlus na Samsung SGH-X700 (EDGE klasy 10)
-
- Początkujący użytkownik forum
ja klopotow z zasiegiem nie mam i nie mialem zadnych
mieszkam we Wrocławiu i jest ok.
2 dni temu jadac pociagiem do Leszna tez nie mialem klopotu z zasiegiem
mieszkam we Wrocławiu i jest ok.
2 dni temu jadac pociagiem do Leszna tez nie mialem klopotu z zasiegiem
-
- Użytkownik forum
Ja mieszkam na wsi i jakoś mi ten modem/karta chodzi, nie narzekam,tzn. jak do tej pory nie narzekałem, bo ostatnio strasznie mi transfer spadł. Może ktoś wie dlaczego?? Nie sądzę zebym przekroczył limit.
peace