Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.
Witam potrzebuje sterowników do płyty głównej do laptopa ACER Aspire3050 proszę o podanie linku do download. A drugie moje pytanie brzmi mam bluconecta i w laptopie mam blutut i w kompie też proszę mi powiedzieć jak zrobić sieć ) z góry thx.
Nowe technologie nie pasują do tego o co pytasz.
Przenoszę do kącika technicznego ze względu na sterowniki a drugie pytanie zadaj w innym odpowiednim miejscu.
[ Dodano: 2008-12-26, 17:26 ]
Zmieniam też tytuł wątku, gdyż "Pomocy proszę" i to jeszcze krzykiem nic nie mówią o problemie.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
atórz to ze chcę zrobić sieć między laptopem a moim PC i w kompie mam doczepiany blutut a w laptopie wbudowany i pytam czy jest możliwosc zrobienia sieci bezprzewodowej internet mam blucconecta
DuCh, do driverów już masz linka a pytanie o udostępnianiu połączenia masz opisane w <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a>.
Chociaż na BT tego nie polecamy.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.