Wi-fi w Omnii
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Wi-fi w Omnii
Pomocy!Witam!włączam wi-fi w omni! połączenie jest dostępne. wchodze na opere lub internet explorer i.. włącza mi się gprs!!! już próbowałem blokować gprs ale nadal komórka chce się łączyc przy pomocy gprs. wątpie że samo włączenie wi-fi starczy? powyłączałem wszytko związane z gprs. po włączeniu opery pokazuje mi łączenie gprs VIDEO i błąd strony. wie ktoś gdzie muszę poszukać odp. poprostu chciałbym połączyć się przez wi fi z netem. proszę o rady.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Wi-fi w Omnii
Pisałeś, że włączyłeś wifi. Pytanie brzmi zatem czy połączyłeś się z jakąś siecią, która ma polączenie z internetem. Bo nie wiem jak rozumieć stwierdzenie: "połączenie jest dostępne"?
Rozumiem też, że przeglądałeś to FAQ > KLIK - Konfiguracja urządzeń mobilnych PDA, Pocket PC <
Rozumiem też, że przeglądałeś to FAQ > KLIK - Konfiguracja urządzeń mobilnych PDA, Pocket PC <
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Początkujący użytkownik forum
mam livebox podłaczony mam do tego komputer stacjonarny i laptopa oba chodzą świetnie. łącząc się przy pomocy omni nidy jesy wszystko ok do momentu gdzy chcę włączyć stronę internetową. w zakładce ustawienia (konfiguracja sieci bezprzewodowych) neostarda pokazuje że połączenie jest dostępne. pewnie jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach. aja niestety nie wiem gdzie.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Zarejestrowałeś MAC omni w Liveboxie?
Czy możesz pingować inne komputery w sieci jak też strony internetowe <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=44678#44678" target="_blank">»PING«</a>
Przy okazji proszę zaczynaj zdania dużą literą.
Czy możesz pingować inne komputery w sieci jak też strony internetowe <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=44678#44678" target="_blank">»PING«</a>
Przy okazji proszę zaczynaj zdania dużą literą.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)