Wczoraj przeprowadziłem próbę na moim staruszku który stoi w nowym domku , wszystko pieknie jednak po instalacji krok po kroku (instalacja po przez port USB) wystapił problem ... przy próbie połączenia wyskakuje błąd 797 ... komputer nie chce zainstalować modemu jaki posiadam Axcess-tel 400... wyskakuje brak sterowników - instalowałem je nie jednokrotnie...
Dzisiaj postanowiłem spróbować na komputerze juz nie co nowszym gdzie mam neostrade jednak błąd sie powtarza .... próbowałem ściagać sterowniki ....service packa 3 ale nadal to samo ... przez Ethernet też mnie nie łączy

Nie moge poprawnie dodać modemu do komputera... próbowałem dosłownie wszystkiego .. szukałem ludzi z podobnymi problemami jednak wszystko na nic .. w instrukcji oczywiście nie uwzględnili takiego problemu
Modem jest teraz jako nieaktywne urządzenie więc nie łaczy z internetem ( to jest logiczne

Po próbie dodania modemu przez kreator dostaje informacje
Wystapił błąd podczas instalacji urządzenia
Sterownik nie jest przeznaczony dla tej platformy
Próbowałem już instalowanie tego wszystkiego według instrukcji 10-15 razy i ciagle to samo ..nie mam już sił i nerwów .... dobrze ,że mam ta usługe na próbe w ostateczności ją zwróce
Dodam iz mam windowsa XP home
robie wszystko tak jak jest tutaj napisane
http://www.sferia.pl/upload/files/axess ... modemu.pdf
Troche instrukcja rózni sie od tej która dostałem przy zakupie ale próbowałem na oba sposoby i nic...
Jakies sugestie??miał ktos podobny problem???