Nagrywarka zastrajkowała
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Nagrywarka zastrajkowała
Witam
Chciałem dziś nagrać coś na płytę, a tu nici. Programy pokazują, że płyta jest pełna, lub zaczynają nagrywać i wywalają błąd lub tylko zapełnią bufor i żadnej reakcji. Zauktualizowałem bios, efektu brak. Macie jakieś pomysły poza oddaniem do serwisu? Co to może być? próbowałem różnych programów, różnych płyt, cd, dvd i to samo. Nagrywarka to Samsung SH-W163A.
Pozdrawiam
Chciałem dziś nagrać coś na płytę, a tu nici. Programy pokazują, że płyta jest pełna, lub zaczynają nagrywać i wywalają błąd lub tylko zapełnią bufor i żadnej reakcji. Zauktualizowałem bios, efektu brak. Macie jakieś pomysły poza oddaniem do serwisu? Co to może być? próbowałem różnych programów, różnych płyt, cd, dvd i to samo. Nagrywarka to Samsung SH-W163A.
Pozdrawiam
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Nagrywarka zastrajkowała
Czyściłeś głowicę?
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
Spróbuj przywracanie systemu. Jeśli nie pomoże to przynajmniej wykluczysz system.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
pidsud czym nagrywasz? Na jakich płytach?
- wojteks
- *** Administrator ***
Podłączenie na próbę do innego komputera.pidsud pisze:Macie jakieś pomysły poza oddaniem do serwisu?
Jak nie zadziała i jest na gwarancji to serwis a jak nie to do elektrośmieci.
Nie pomagam na PW!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Punkty przywracania mam tylko z ostatniego miesiąca, a w tym czasie już świrowała. Dziś wyczyściłem głowicę choć właściwie nic tam nie widziałem i jedną dvd nagrała, może to tylko przypadek, na razie nie sprawdzę, bo już nie mam płyt (wczoraj kilka wywaliłem). Dzięki za podpowiedzi