orange po przycięciu
Moderator: Moderatorzy
-
jar
orange po przycięciu
czy da się coś zrobić orange przycieła mi transfer bo przekroczyłem 500MB żeby działało szybciej obejść czy coś bo tak ten net teraz jest do niczego
-
Szadzik
- Mistrz bezprzewodowy
Re: orange
Nic się nie da zrobić, czek tylko do następnego okresu rozliczeniowego.jar pisze:czy da się coś zrobić orange przycieła mi transfer bo przekroczyłem 500MB żeby działało szybciej obejść czy coś bo tak ten net teraz jest do niczego
Back to the Future 
-
krister
Orange - BE.orange
Choinka mi też PRZYCIELI transfer. Mam neta na EDGE dla firm i ostatnio przetransferowałem sobie, troszkę ponad 1 GB danych i mi od razu przycieli transfer, i to aż do 16 kb/s . Gdzie na EDGE powinienem mieś 240 kb/s. Przycieli mi tak zarówno na GPRS-ie jak i na EDGE-e do 16 kb/s. To jest szcztyt hamstwa, za 120 zl miesięcznie przycinają z 240 na 16. Ah**** - ten ich prezes coraz mniej mi się podoba.
---
korekta moderatora, BliSki
---
korekta moderatora, BliSki
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez krister, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Szadzik
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Orange - BE.orange
Czytanie regulaminu przed podpisaniem umowy to podstawa, jakbyś przeczytał, to byś wiedział co Cię czeka i teraz nie narkał. Twoja wina.krister pisze:Przycieli mi tak zarówno na GPRS-ie jak i na EDGE-e do 16 kb/s. To jest szcztyt hamstwa, za 120 zl miesięcznie przycinają z 240 na 16
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Szadzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Back to the Future 
- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: orange po przycięciu
Najlepiej będzie chyba zadzwonić do BOK ze internet nie działa po przycieciu transferu, to powinni zdjac blokade na jakis czas