Zawieszka systemu

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Kriss_1981
Początkujący użytkownik forum

Zawieszka systemu

Post autor: Kriss_1981 »

Witam wszystkich

Walcze z jednym problemem ponad 3 tyg i nie moge rozwiazac :/ Nikt nie jest w stanie mi pomoc :/ Otoz problem polega na tym iz podczas laczenia przez pppoe na karcie ralink turbo wireless lan card zawiesza mi sie system :( A na karcie dwl-520+ podczas przegladania stronek a jak nie odpale przegladarki jest jeszcze ok eh. Probowalem na dwoch systemach xp i w2k08 i jest tak samo :/ W podgladzie zdarzen mam aby jeden blad ktory podobno mozna spokojnie zignorowac jest to: "Nie można zainicjować pakietu zabezpieczeń Kerberos dla uwierzytelniania po stronie serwera." W katalogu minidump nie mam nic.

Jest Wyłączane ograniczenie przepustowości łącza qos, zwiększona liczba jednoczesnych połączeń w Internet Explorerze i nic nie pomaga :( Testy prockow, pamieci i grafy byly robione ;) Nie bylo zawieszki itp. ;) Zastanawiam sie czy to nie wina pamieci ktora potrzebuje 2.2V w aucie bierze 2.09V ta plyta standardowo obsluguje 1.8V. Mialem ustawione tez na 2.2 i bez zmian. Moze w tym tkwi problem? Mialem tez wylaczone w biosie zintegrowana karte sieciowa.

Dodam ze obydwie karty dobrze smigaja na starym kompie oraz jak przegladam neta na nowym kompie przez lan jest ok he.

Podam co mam na kompie ;)
procek E8400
plyta ga-ep45-ds3r
grafa sapphire toxic hd4870
pamiec OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 4GB Edition
zasilacz corsair 620W
Wlan ralink turbo wireless lan card bodajze t61

Macie jakies pomysly?

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ