Problem z play online na karte
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z play online na karte
Mam problem. Otóż posiadam telefon sek 800i na abonament z playa. Ostatnio kupiłem karte sim play online na karte w celu uzyskania taniego dostepu do internetu. Karte sim play online włozyłem do sek 800i natomiast karte sim z abonamentem przełożyłem do innego telefonu. Po kilkudniowym użytkowaniu postanowiłem wyjąć karte sim play online i włożyc do sek k800i ponownie karte sim z abonamentem i jakie było moje zdzwienie kiedy sprawdzając stan konta zobaczyłem, że poza abonamentem nabiło mi 45 zł. A wcześniej kiedy jescze karta sim z abonamentem była w innym telefonie saldo miałem zerowe czyli nic mi nie nabiło. W pon mam iść do salonu i wyjaśnić całą sytuację. Czy myślicie, że uda mi się wyjaśnić zaistniała sytuację czy nie da rady. W końcu nie mam zamiaru płaćić podwójnie. Może ktoś z Was zetknął sie z podobnym przypadkiem. Czekam na sugestie co ma w związku z tym zrobic????
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem z play online na karte
Przed włożeniem karty z abonamentu wylączyłeś neta? Co to za drugi telefon może w tamtym cos było nie tak i poczte sprawdzał, a naliczło z opóznieniem?
Twoj telefon to Sonyericsson K800i?
Twoj telefon to Sonyericsson K800i?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Początkujący użytkownik forum
Tak mój telefon to sony ericsson k800i. Nie dopiero kiedy włożyłem karte z abonamantem usunąłem konto danych internet. Drugi telefon to sony ericsson k510i. Ale z tym telefonem wszystko było w porządku, gdyż w nim usunąłem wszystkie konta danych i przez niego nie łączyłem się z netem.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Z tego co widze nie można samemu wyłączyć usługi transmisji danych w abonamencie w Play (w Erze była). Limitów na koncie Play też nie stosuje. Można więc sobie nabić bardzo wysoki rachunek, jeśli ktoś nie uważa. Może przez konsultanta jest to możliwe?
Wejdź sobie na swoje konto w Play-u przez internet i sprawdź czy to za połączenia internetowe i kiedy to było. Jest tam bardzo szczegółowy biling.
Wejdź sobie na swoje konto w Play-u przez internet i sprawdź czy to za połączenia internetowe i kiedy to było. Jest tam bardzo szczegółowy biling.