Witam mieszkam w anglii i od pewnego czasu nie daje mi spokoju temat internetu mobilnego z sieci t-mobile:
http://www.t-mobile.co.uk/services/mobi ... our-phone/
wg. ich oferty wysylajac smsa za 2.5 funa mam internet w komorce bez limitu transferu danych. zastanawiam sie czy dalo by sie wykorzystac to samo polaczenie i uzyc telefonu jako modemu wykupujac wczesniej tylko te pakiety 5dniowego dostepu? jesli tak to jaki telefon byscie polecili? (zastanawialem sie nad nokia 6300 gdyz obsluguje hspda i jest w miare rozsadnej cenie jak na telefon ktory do niczego innego anizeli modem nie mialbym sluzyc, myslalem jeszcze w takim wypadku nad telefonem ktory by oprocz hspda ladowal sie przez usb ale nic konkretnego nie moglem znalezc??)
druga kwestia jest taka czy nie daloby sie wykupic taki pakiet 5dniowy i wsadzic karte sim do modemu (na usb jeszcze sie nad zadnym konkretnym modelem nie zastanawialem-nic oprocz hspda nie musialby posiadac) i tez smigac bez limitu transferu?
moze moje dywagacje wydaja sie banalne i niedorzeczne ale jestem laikiem w tych sprawach i poprostu chcialem by ktos kto sie na tym zna jak to w rzeczywistosci wyglada.
z gory THX
myk z internetem w t-mobile UK??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: myk z internetem w t-mobile UK??
A regulamin czytał ?
Jak byk w nim stoi,że limit jest - 40 MB na dzień.

Jak byk w nim stoi,że limit jest - 40 MB na dzień.
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: myk z internetem w t-mobile UK??
No i wszystko jasne...
[ Komentarz dodany przez: ja.michal: 2009-03-03, 21:07 ]
Poprawa pisowni. Zdania na forum zaczynamy z dużej litery.
[ Komentarz dodany przez: ja.michal: 2009-03-03, 21:07 ]
Poprawa pisowni. Zdania na forum zaczynamy z dużej litery.
Ostatnio zmieniony 2009-03-03, 21:06 przez beney, łącznie zmieniany 1 raz.