Jak ja bym chciał mieć internet z łączem 6mega................ehhh tylko pomarzyć

Moderator: Moderatorzy
I jeszcze bez limitówJak ja bym chciał mieć internet z łączem 6mega
No powiedzmy 2 Mb/s w dzisiejszych czasach to optimum - już TV internetowa czy YT HD na tym pójdzieSundance_kid pisze:Jeden wystarczy w zupełności.
Też zasadniczo nie oglądam - jedyne to czasami właśnie strumieniową TV Silesia albo Kanon jak są jakieś ciekawe materiały nt.dróg w regionie,i National Geographic,też rzadko.Jo_gurt pisze:nie oglądam TV
LOLSundance_kid pisze:Patryk_ my tu gadu gadu o powyżej 1 mbita a np mój tata musi się zadowolic 15-20 kB/s z limitem 1 GBI daje radę. Na film na YT czeka pół godziny.
Czyli 4Mbit?benek81 pisze:512 kB,
Internet na "radiówce z Tepsy"? Masz na myśli radiodostęp czy GSMbenek81 pisze:Mój ojciec ma na działce radiówkę z tepsy i tam ma chyba 512 kB
Zwyczajny.Niestety na EDGE transfer w granicach 15 czy 20 kB/s to i tak dobry wynik,i jeszcze masa użytkowników musi z takim łączem żyć.Ja na EDGE miałem 10 kB/s i dawałem jakoś rade bo nie miałem innej możliwości tylko się dostosowaćbenek81 pisze:LOLto co to jest za internet?