Kolejna świetna robota

Czekamy na ewentualną rozbudowę

Moderator: Moderatorzy
DziękiKolejna świetna robota![]()
To zależy od operatorów bo jak napisałem wstawiłem oferty typowo internetowe.Czekamy na ewentualną rozbudowę
No właśnie a paradoksalnie one wcale nie są najtańsze. Najtańszy prepaidowy dostęp do internetu mamy w zwykłym Simplusie po wykupieniu pakietu 50MB za 10zł, co daje 20gr za megabajt (dla porównania: w Simdacie i Orange Free - 30gr)ja.michal pisze:wstawiłem oferty typowo internetowe.
Nie piszę, że są najtańsze tylko, że są ofertami internetowymi.Blido pisze:No właśnie a paradoksalnie one wcale nie są najtańsze.
A co jak beztrosko ci się pakiet skończy i nie zwrócisz uwagi?Blido pisze:po wykupieniu pakietu 50MB za 10zł, co daje 20gr za megabajt
Zawsze dla pewności można kilka pakietów wykupićja.michal pisze:A co jak beztrosko ci się pakiet skończy i nie zwrócisz uwagi?
Nie polecam tego rozwiązania. Czasami w systemie widnieje orange free a mamy normalna taryfę i za 5zl nie ma nawet 1MB. Ja miałem taką sytuację. Lepiej kupić orange free od razu.Odnośnie Orange free na karte dodam że w tą taryfe można wejść z każdej używanej przez nas karty sim predaid idea/orange wysylająć sms o treści FREE na numer 3033.
Nie wiecie czy wpmobi będzie dzialać z telefonem z simlockiem naszego Orange ?
No właśnie w Simplusie nie możeszBlido pisze:Zawsze dla pewności można kilka pakietów wykupićja.michal pisze:A co jak beztrosko ci się pakiet skończy i nie zwrócisz uwagi?![]()
Czyli jak? Błędne naliczenie? Ja jak korzystałem jakoś nie zauważyłem jakiejś różnicy. Rozliczanie jest co 3gr więc może nie zauważyłem.zibifree pisze:czy w Simdata też tak sie zdarza?
Używałam przez dwa lata i nie zauważyłam tego problemuzibifree pisze:Więc w SIMDATA nie ma tego problemu?
Da się sprawdzić ile kaski jam pożarło.BliSki pisze:Dodam, że w WPmobi możemy na bieżąco sprawdzać ile nas kosztowała każda sesja
Dlatego pisałem ile nas kosztowałaja.michal pisze:Da się sprawdzić ile kaski jam pożarło.Bo ile MB za ile zł to jakoś nie bardzo pokazuje
Sprawdzę dokładnie co pokazuje czy tylko kwotę, to na 100% czy także ilość danych.ja.michal pisze:Nie wiem może u mnie coś nie tak? Jak u Ciebie BliSki?
Tak, pod tym względem trzeba ich pochwalićja.michal pisze:Zdecydowanie lepiej niż simdata to zrobione.
ja.michal pisze:Swoją drogą pisałem do WPmobi bo to nie działało. [...] No i widzę, że zrobili
Po zablokowaniu konta masz 5 dni na doładowanie. Po doładowaniu w ciągu kilku dni lub godzin (raz miałam po dwóch dniach, raz po paru godzinach więc nie wiem jaka tu jest reguła) środki zostają oddane.Adamgl pisze:Czyli przepadają? a po jakim okresie.