[Problem] UWAGA ROBAK!

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

[Problem] UWAGA ROBAK!

Post autor: zDaleKi »

Ponieważ dotarły do mnie sygnały o pewnym problemie i z różnych źródeł się potwierdzają, postanowiłem zamieścić tu tego linka z opisem.
Problem dotyczy głównie osób korzystających z programu Total Commander (dawniej Windows Commander) do celu przesyłania danych na FTP.

Więcej o problemie: >KLIK<
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Mikele
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: [Problem] UWAGA ROBAK!

Post autor: Mikele »

Dzięki za tą wstawkę, zawsze korzystałem z Total Commandera lub Windows Commandera.
Na szczęście od jakiegoś czasu przesiadłem się na darmowego "Free Commander" :ok: .
OBE 38GB (Dovado Tiny + E3276s-151 + konektor CRC9/FME + Tri-Lan 240 (12m) + Cybertech 17dBi 2100Mhz)
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: [Problem] UWAGA ROBAK!

Post autor: zDaleKi »

Mikele pisze:zawsze korzystałem z Total Commandera
To sprawdź czy nie zostały pliki konfiguracyjne do FTP, bo to one są głównym źródłem problemów. Czyli wcx_ftp.ini. który często jest nie w katalogu programu ale w katalogu Windowsa.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ