Play online przerywa
Moderator: Moderatorzy
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Play online przerywa
Witam. Przeżyłem iplusa i uwolniłem się od niego. Parę miesięcy temu przeniosłem numer do Playa i teraz zakupiłem też internet z modemem Huawei E156G i działa super na mojej wiosce ale z 10-15 minut i przestają przychodzić pakiety i na moim laptopie tam gdzie jest ikonka w viście monitorków i globusa - ten globus znika i znika internet i trzeba się łączyć na nowo. Jeśli to samo robię przez telefon z 3G wszystko śmiga i miesiąc. Na innym modemie jest to samo. Może jakieś komendy AT do tego czy coś ?? Może inny program? Bo ja telefonem łączę się przez zwykły dial up
CLEARW'RE
Broadband
Broadband
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Play online przerywa
Modemem tez tak możesz.Artur_prezes pisze:Bo ja telefonem łączę się przez zwykły dial up
Nie pomagam na PW!
- Artur_prezes
Tylko że jeśli łączę się tak modemem to nigdy nie może nawiązać połączenia:/.
CLEARW'RE
Broadband
Broadband
- wojteks
- *** Administrator ***
Bo pewnie potrzebuje dodatkowych ustawień w zaawansowanych opcjach. Poszukaj wArtur_prezes pisze:Tylko że jeśli łączę się tak modemem to nigdy nie może nawiązać połączenia

Nie pomagam na PW!
- Artur_prezes
Połączyłem się przez dial up teraz tez po 10 minutach pożegnałem się z internetem ale połączenie całkowicie zostało zerwane nie tak jak przy aplikacji playa kiedy tylko przestawały pakiety przychodzić
CLEARW'RE
Broadband
Broadband