Edge w orange po przycieciu transferu
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Edge w orange po przycieciu transferu
Witam mam od kilku dni edga. Mam teraz srednio przy sciąganiu plików 19kB i zastanawiam sie ile bede miał kB po przycieciu transferu? z góry dzieks
Re: Edge w orange po przycieciu transferu
16 ale kb/s ja mam to jest max,przy ściąganiu to ok 1,coś tam tragedia strony otwierają się nawet ponat minute. Wiele gorzej jak zwykły gprs lepiej nieprzekraczac limitu bo internet wtedy nienadaje się praktycznie doniczego.
- wikara
- Specjalista bezprzewodowy-senior
wikara1
siemka!!!!
jak się przekroczy limit na gprs'ie to lepiej niemówić strony otwierają się tak długo że można sobie zrobić kawe i dopiero coś tam pujdzie...także klęska z limitem czy to gprs czy edge to i tak te 50%transferu obcinają...
jak się przekroczy limit na gprs'ie to lepiej niemówić strony otwierają się tak długo że można sobie zrobić kawe i dopiero coś tam pujdzie...także klęska z limitem czy to gprs czy edge to i tak te 50%transferu obcinają...
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: wikara1
Gdyby cięli 50% to w EDGE nie byłoby problemu, bo nawet po przycięciu nadal byłoby 120kbps. Chyba nie patrzą czy ktoś ma EDGE, czy GPRS i tną do 16kbps.wikara1 pisze:siemka!!!!
Back to the Future