Jak wyłączyć kompresję filmów w traffic compressor?
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Jak wyłączyć kompresję filmów w traffic compressor?
Witam.
Mam taki bardzo irytujący problem a mianowicie używam programu traffic compressor który świetnie się sprawdza w oglądaniu stron ale gdy przyjdzie do obejrzenia jakiegoś filmy np. na youtube.pl to on tylko kompresuje ten film do pewnego momentu a potem się wyłącza a film dalej się już nie ładuje. Koledzy pomóżcie jak wyłączyć kompresję filmów w tym programie ale tak aby kompresował strony ale nie film?
Mam taki bardzo irytujący problem a mianowicie używam programu traffic compressor który świetnie się sprawdza w oglądaniu stron ale gdy przyjdzie do obejrzenia jakiegoś filmy np. na youtube.pl to on tylko kompresuje ten film do pewnego momentu a potem się wyłącza a film dalej się już nie ładuje. Koledzy pomóżcie jak wyłączyć kompresję filmów w tym programie ale tak aby kompresował strony ale nie film?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Jak wyłączyć kompresję filmów w traffic compressor?
Przecież to też jest oglądanie stron internetowych.Blazej pisze:używam programu traffic compressor który świetnie się sprawdza w oglądaniu stron ale gdy przyjdzie do obejrzenia jakiegoś filmy np. na youtube.pl to on tylko kompresuje ten film do pewnego momentu a potem się wyłącza a film dalej się już nie ładuje

- Blazej
Ale wiesz o co mi chodzi. O to aby nie kompresował filmów da się coś takiego zrobić?Przecież to też jest oglądanie stron internetowych.
Ostatnio zmieniony 2009-07-25, 13:06 przez Blazej, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Wiem . Nie da się. Na czas oglądania filmów możesz wyłączyć program. To jest chyba jedyne wyjście.Blazej pisze:Ale wież o co mi chodzi.
- Blazej
Ok dzięki chyba będzie trzeba wyłączać program (troche to uciążliwe no ale cóż).
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
Blazej, Czy problem pozostaje po wyłączeniu TC? (bez deinstalowania)
- Blazej
Tak i chyba tak zrobię.KrissTofferr pisze:Blazej, Czy problem pozostaje po wyłączeniu TC? (bez deinstalowania)