ed77 vs option icon globesurfer
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
ed77 vs option icon globesurfer
witam.przymierzam się do kupna jednego z w.w modemów i w związku z tym proszę o radę który lepszy.Rozmiarami nie przejmuje się wcale ponieważ będzie podłączony do komputera w domu.interesuje mnie głównie prędkość pracy,łatwość zdjęcia simlocka i inne spostrzeżenia od użytkowników tych modemów.pozdrawiam i czekam na pomocne informacje.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: ed77 vs option icon globesurfer
Bezdyskusyjnie Option z tych dwóch.
Ma HSDPA już. Dobry modem. Zdjąć simlocka można zdjąć zdalnie np. na DC-Unlocker.

Ma HSDPA już. Dobry modem. Zdjąć simlocka można zdjąć zdalnie np. na DC-Unlocker.
-
DZIĘKI ZA PODPOWIEDŹ.JESZCZE TYLKO DWA PYTANKA.NA JAKĄ POPRAWĘ SYGNAŁU MOGĘ LICZYĆ(CZY SYGNAŁ <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> BĘDZIE MOCNIEJSZY)TERAZ JAKO MODEMU UŻYWAM TELEFONU SAMSUNG SGH E250.CZY ROZGLĄDAĆ SIĘ TYLKO ZA MODEMEM CZY TEŻ OD RAZU SZUKAĆ DO NIEGO ANTENY?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Po 1 nie krzycz.
Co do poprawy sygalu to telefony maja wieksza czulosc. Na razie proponuje sam modem zakupic.
Co do poprawy sygalu to telefony maja wieksza czulosc. Na razie proponuje sam modem zakupic.
-
przepraszam za KRZYKI-jestem początkujący i nie wiedziałem że wielkość liter ma jakieś znaczenie.bardzo zmartiłem się tą wiadomością o czułości telefonu-boje się teraz że wydam trochę kasy a nie osiągne żadnego pozytywnego rezultatu.swoją drogą jeśli telefon działać by miał lepiej niż modem to po co produkują te drugie?pozdrawiam
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Duży Icon ma doskonałą "czułość",taką samą jak telefony,jak nie lepszą.ja.michal pisze:Co do poprawy sygalu to telefony maja wieksza czulosc.
Poza tym to pod każdym względem jeden z najlepszych produktów Optiona.
Sam się chyba nawrócę na ten modem jako końcówkę do domu

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Ze sierrą coś nie tak? A modem optiona bardzo dobry potężna antena i wyjściem na zewnętrzną.Patryk_ pisze:Sam się chyba nawrócę na ten modem jako końcówkę do domu
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Ja ogolnie napisalem. Ten modem Optiona to swietna konstrukcja.
Co do Sierry to bardzo dobrze trzyma zasieg i mimo tego ze manager pokazuje slaby zasieg dziala elegancko.
Zawsze do domu jak to net stacjonarny antenke mozna zakupic.
Co do Sierry to bardzo dobrze trzyma zasieg i mimo tego ze manager pokazuje slaby zasieg dziala elegancko.
Zawsze do domu jak to net stacjonarny antenke mozna zakupic.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Jest świetna,ale potrzebuję jednak czegoś na USB na miejsce padniętego E160.krystianb pisze:Ze sierrą coś nie tak?
No i 1.8 to dla mnie poważny atut,podobnie jak brak problemów z przegrzewaniem się i niski pobór prądu.