wl-5470ap nowy soft

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
PapaSmerf82
Stały użytkownik forum

wl-5470ap nowy soft

Post autor: PapaSmerf82 »

Witam
Wgrywal juz ktos ten nowy soft : WL-5470AP, WL-5470AP Firmware Version e17 EU version, Watchdog Fix and More ,Release Note, 2009/06/16 ?
Pytam bo ja po wgraniu tego softu wrzucilem tryb wisp+universal... i dodaniu 3 mac-ow ktore maja dostep tylko do neta calkiem sypnal sie net.Laczyc polaczyl z siecia ale strony tak zaczely mulic ze masakra:(Wiec wrocilem do poprzedniej wersji i mysle ze dobrego dokonalem wytboru chociaz w niej brakuje filtracji po macu:(
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: wl-5470ap nowy soft

Post autor: krystianb »

PapaSmerf82 pisze:chociaz w niej brakuje filtracji po macu:(
Filtracja mac w dzisiejszych czasach to fikcja, kompletna lama potrafi to obejść.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
PapaSmerf82
Stały użytkownik forum

Post autor: PapaSmerf82 »

krystian zdaje sobie z tego sprawe.Sam od czasu do czasu dla treningu lamie klucze wep itp
ale tu gdzie mieszkam w holandii na takim smiesznym parku nikt nie ma pojecia o czyms takim jak filtracja mac.A poprostu za duzo "chetnych" mam na swoja siec.I jesli udostepnie komus swojego neta to jestem pewny ze tylko on bedzie z niego korzystal a nie podlaczy ap-eka i nastepne xxx osob smigac bedzie za darmo
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

PapaSmerf82, ewentualnie zainteresuj się softem APPro.
ODPOWIEDZ