GlobeTrotter Mobility Manager v5

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Jareva
Stały użytkownik forum

GlobeTrotter Mobility Manager v5

Post autor: Jareva »

Panowie skąd moge pobrać taki program? obecnie korzystam z v3 ale chciał bym zobaczyć ten. Na stronie optiona nie ma linku pobierz.Option

Na rpipidzie cos mi sie kopneło ciagle mam żeby coś dokonczyć.
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: GlobeTrotter Mobility Manager v5

Post autor: ja.michal »

Niestety czystego od Optiona nie mogę znaleźć. Jedyne co jest to brandowany Mobileta.
http://3gsterowniki.neostrada.pl/
Jareva
Stały użytkownik forum

No to dawno znalazłem tylko jak napisałem coś mi sie skopało na rapidzie Your IP address 213.158.xxx.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Ciekawi mnie tylko jak by zdobył SN od icon 505 czy by nie zdobył na stronie optiona.

Dzięki ja.michał podam screnaObrazek
Awatar użytkownika
guteq
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: guteq »

No ładnie wygląda ten Mobility Manager... a oprócz wyglądu, jakie ma zalety w porównaniu do GT Connect ?

(muszę powiedzieć że w/g mnie GT Connect 3.x jest bardzo fajną aplikacyjką, jedyne czego mi w niej brakuje to wskazania sygnału w dBm - co prawda jest wynik AT+CSQ w diagsach, ale ciągłe patrzenie tam jest trochę uciążliwe).
Pozdro,
GutEQ
Jareva
Stały użytkownik forum

No ja używałem GlobeTrotter Mobility Manager v3 prze tem. I był ten program golutki. A ten teraz to prawie te same funkcje co GT Connect bo tez miałem z innym modemem. Ale bodajrze 4.5. No i super wyglada:)
ODPOWIEDZ