Dzisiaj doszła mnie wieść, że mam możliwość wykonania cesje umowy iPlusa na pewną osobę

Moderator: Moderatorzy
CDMA Orange albo Nordisk (o ile ma tam zasięg)Procio pisze:I jak już mówiłem, zależy mi na prędkości i niskich czasach (pingach)
A jak można to sprawdzić? Właściwie tak myślałem już o OFP i to by było chyba rozwiązanie dla mniesp6huk pisze:o ile jest już czynna a nie tylko wydane pozwolenie na jej uruchomienie.
Okaże sięProcio pisze:No to pięknie
Jeżeli ta stacja w twojej miejscowości działa to nie ma najmniejszej potrzeby zakupować anteny, a który modem byś brał Axesstela czy AnyDatę ?Procio pisze: A jeszcze coś. Czy musiałbym dokupywać antenę jakąś do wzmocnienia sygnału? Czy wystarczyłaby zwykła antena modemowa?
A który polecacie? xD Ja się na tym nie znam...sp6huk pisze:który modem byś brał Axesstela czy AnyDatę ?
Jeszcze zobaczę, ale nie sądzęsp6huk pisze:a na linii TP nie ma zapewne możliwości technicznych ?
Nie rozumiem.Co Ty chcesz zaświadczać ? Ze posiadasz linię TP ?Procio pisze: Na co można wziąść internet po kablu w linii TP, np. w hmm... Erze... Na jakieś zaświadczenie czy co?
Co do zaświadczenia to jeżeli osoba która będzie brała usługę pracuje lub jest na rencie itp. to musi przedstawić zaświadczenie o dochodach.Procio pisze:Na jakieś zaświadczenie czy co?
W Erze usługi "stacjonarne" od dłuższego czasu podlegają procedurze uproszczonej,więc wystarczy DO.sp6huk pisze:Co do zaświadczenia to jeżeli osoba która będzie brała usługę pracuje lub jest na rencie itp. to musi przedstawić zaświadczenie o dochodach.
Patryk pisze:więc wystarczy DO.
Jak się ma to się wie. Podpowiedź: najważniejszy dokument z zameldowaniem.Procio pisze:A co to takiego?
Ok. Czyli mam ukończone 18lat, biorę dowód, idę do Ery i proszę o Internet Stacjonarny, pokazuje im dowód osobisty (DOsp6huk pisze:Dowód Osobisty
Wtedy istotnie tylko meldunek wystarczy.Jo_gurt pisze:Chyba, że na danej linii nie ma numeru.
No to musisz najpierw aktywować linię wykupując taryfę telefoniczną,albo utrzymanie łącza.Procio pisze:U mnie w domu jest tak, że jest to gniazdko stacjonarne, ale tam już od dłuższego czasu nie ma, ani telefonu, ani numeru.
To z tym nie będzie problemuPatryk pisze:Do tego wystarczy zwyczajne prawo do lokalu,czyli po prostu meldunek.
A taką taryfę to np. gdzie można wykupić i za ile?Patryk pisze:No to musisz najpierw aktywować linię wykupując taryfę telefoniczną,albo utrzymanie łącza.