Najlepszy modem do iPlusa?

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
maka1986
Początkujący użytkownik forum

Najlepszy modem do iPlusa?

Post autor: maka1986 »

Witam.
Niedawno kupiłem sobie mobilny internet z modemem ZTE USB MF 100.
Z tego co zdazylem juz przeczytac nie jest on najczesciej polecany.Nie uplynelo jeszcze 7 dni od daty zakupu wiec teoretycznie moglbym zwrocic go do sklepu i ewentualnie kupic inny oferowany lub tez zostawic go i kupic cos porzadnego na Allegro.
Nie za bardzo tez widzi mi sie korzystanie z iplus managera(na mysl mi przychodzi program do laczenia sie z Neostrada ;) )wiec moze skorzystam z softu tworcy modemu.
Pytanie teraz tylko co wybrac?
Moglbym wylozyc maksymalnie do 250zl.
Mam abonament dla firm 49.Myslalem czy moze nie wziasc Huawei E180 za 150zl(ma HSDPA 7,2 ale nie ma wejscia na antene).
Doradzcie mi prosze co mam wybrac.(na USB)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Re: Najlepszy modem do iPlusa?

Post autor: sp6huk »

maka1986 pisze: Nie za bardzo tez widzi mi sie korzystanie z iplus managera(na mysl mi przychodzi program do laczenia sie z Neostrada ;)
Ale program do łączenia z Neostradą nie zadziała przy iPlusie polecam Ci nasz forumowy program Top NetInfo ;),
maka1986 pisze:Moglbym wylozyc maksymalnie do 250zl.
Za ~280zł można mieć dobry modem Huawei E176 z Allegro, lekko przekroczona poprzeczka cenowa :roll:
ODPOWIEDZ