Bezpłatana wymiana na SIM 3G w Orange

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
zielo53
Początkujący użytkownik forum

Bezpłatana wymiana na SIM 3G w Orange

Post autor: zielo53 »

dziś wykorzystując nową promocje bezpłatnie wymieniłem sobie karte SIM na SIM 3G i jestem wpuszczany do UMTS Orange , sądzicie że teraz po wykupieniu np Twoj Internet GPRS mógłbym sobie przyspieszyc neta do predkosci UMTSu ??
zielo53

Re: Bezpłatana wymiana na SIM 3G w Orange

widze że chyba nikt na tym forum nie zna odpowiedzi na moje pytanie ze temat spadł już na druga strone a odpowiedzi nie widze
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Szadzik »

zielo53 pisze:dziś wykorzystując nową promocje bezpłatnie wymieniłem sobie karte SIM na SIM 3G i jestem wpuszczany do UMTS Orange , sądzicie że teraz po wykupieniu np Twoj Internet GPRS mógłbym sobie przyspieszyc neta do predkosci UMTSu ??
Tak.
Back to the Future ;)
Awatar użytkownika
heczek

Post autor: heczek »

Tak, bedziesz mial szybciej :D
A <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> ->(w ogóle) to promocja na darmowa wymiane na SIM 3G trwa do 30 czerwca, potem bedzie odplatna zgodnie z cennikiem ... :)
acer 3003 - N6230i - iplus simdata - neo
zielo53

sprawdza się stare przysłowie kto pierwszy ten lepszy :P

zreszta każdy kto bedzie chciał <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> zdąży z wymiana , a nowi abonenci odrazu otrzymują USIM
Awatar użytkownika
heczek

Post autor: heczek »

zielo53 pisze: zreszta każdy kto bedzie chciał <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> zdąży z wymiana , a nowi abonenci odrazu otrzymują USIM
tylko nowi abonenci aktywujacy plany orangowe taryfowe 3G beda otrzymywac te karty :D
acer 3003 - N6230i - iplus simdata - neo
zielo53

no w sumie to logiczne bo po co komuś USIM w Siemensie C35 albo w Nokii 3310 :lol: haha

Znalazłem także słowa rzecznika Orange :

"Od 3.04 z każdym telefonem 3G sprzedawanym w sieci Orange klient będzie otrzymywał SIM 3G. Ta sama zasada dotyczy klientów korzystających z ofert utrzymaniowych i wybierających telefon 3G. Klientom posiadającym już telefony UMTS ze zwykłymi kartami SIM Orange zaproponuje bezpłatną wymianę karty SIM na SIM 3G. Wymiana nie wiąże się oczywiście ze zmiana numeru telefonu. Klient zachowuje dotychczasową kartę SIM i może ja wykorzystać jako zapasową pamięć na najważniejsze kontakty."
ODPOWIEDZ