Reklamacja do sieci plus gsm

Dyskusje na luzie nie związane z forum w granicach netykiety.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Agat90
Początkujący użytkownik forum

Reklamacja do sieci plus gsm

Post autor: Agat90 »

Mam problem, otóż.. nastąpiła u mnie taka sytuacja, w pewnym momencie nie mogłam wysyłać sms-ów do nikogo, czemu? no tego nie wiem, <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> nie było spowodowane to z braku zasięgu.. Po chwili sprawdzając stan konta spostrzegłam, że nie mam 15 zł na koncie. ;] właśnie, jakim to sposobem.? Ale to nie wszystko.. od tamtego momentu "ginęły" mi sumy pięniędzy. Obecnie zabbrali mi 25 zł. A korzystając z pakietu,który miałam smsy do sieci plus nie powinno mi pieniedzy ubywać i nie, nie skonczył mi sie pakiet bo sprawdzałam tysiąc razy,oraz nie pisałam, ani nie dzwoniłam do innej sieci. Po jakimś czasie z niewiadomego powodu zostało zablokowane moje konto. Od tamtego momentu nadal mi ubywa suma pieniędzy, tzn z dnia na dzień mam coraz więcej na minusie, A przecież nie mogę wykonywać żadnych telefonów, bo konto zostało zablokowane. Dzwoniłam do biura obsługi,ale nikt łaskawy nie odebrał, w serwisie nic nie mogą poradzić, wysyłają mnie abym dzwoniła. A co mi po dzwonieniu jak nikt nie odbiera, w ogóle nie wiem po co to biuro jest;] Musze napisac reklamacje,ale nie wiem jak mam to ując aby bylo poprawnie. POMOCY .! wzorow na taki problem nie ma. proszeeee...
Agat.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Reklamacja do sieci plus gsm

Post autor: Jaco »

Temat nie związany z naszym forum więc przenoszę do HP.

Co do samej odpowiedzi możesz przecież zadzwonić do BOA z telefonu znajomego,znajomej którzy mają telefon w sieci PLUS i wyjaśnić sprawę.
ODPOWIEDZ