Jeżeli znacie jakieś firmy to mi podajcie żeby net miał dostęp do MIEJSCOWOŚCI : Żdżary POWIAT : Grójecki WOJEWÓDZTWO : Mazowieckie , i zeby byl dobry do gier FPS. Jeżeli potrzebujecie jeszcze jakis informacji piszcie . Z góry dzięki

Moderator: Moderatorzy
Problem w tym ze ja teraz używam PROGRESNETA a on taki nie zabardzo dobry do giersp6huk pisze:Znalazłem tylko jednego providera u Ciebie http://progresnet.pl/
Czy będzie "dobry" do gier to sam już musisz zobaczyć
Przeszukałem całe google i nic więcej niestety nie znalazłem jeżeli chodzi o dostawców internetu WiFiMaTI$ pisze: »»na pewno«« jest tylko ten ,może są jeszcze inne ??
Wcześniej nie miałeś tej informacji podanej w swoim panelu ale już widzę, że uzupełniłeś, więc nie wiedziałem, że korzystasz z usług tego providera. A co dokładnie się dzieje z internetem, że nie nadaje się do gier ?MaTI$ pisze:Problem w tym ze ja teraz używam PROGRESNETA a on taki nie zabardzo dobry do
Chyba PROFILINE Sp.z.o.o nie wiem czy o to chodzisp6huk pisze:No i wcześniejsze pytanie od jakiego dostawcy ma łącze twój provider bo jest to również ważne ?
To też WiFi tylko że w paśmie częstotliwości 5GHz na którym jeszcze jest mniej zakłóceń niż w paśmie 2.4GHz.MaTI$ pisze:A da się wytłumaczyć co to jest to 5GHz ?