Obecnie działa mi Net Orange Free Standart w EDGE 4 kreski na 5, średnia prędkość 80 - 120 kbs/s. Co polecacie? co radzicie w tej sytuacji, na mapie widac ze jestem w zasięgu CDMA i facetka powiedziała mi z Orange ze tez jestem.
Moderator: Moderatorzy
Działa bez problemu pod XP z SP3czarenty6587 pisze:Czy działa on z Windows XP Service Pack 3??
Dla CDMA 11 KM to pestka z uwagi na to, że działa na niskich częstotliwościach 450 MHz, przez co bez problemu przedostaje się przez przeszkody. Będzie działać.czarenty6587 pisze:najbliższy nadajnik lezy odemnie jakies 11 km, Czy będzie chodziło CDMA?
CDMA to najlepsza alternatywa, w przypadku kiedy nie ma nic innego do wyboru. WiMAX, 3G lub WiFiczarenty6587 pisze:Co polecacie? co radzicie w tej sytuacji
Będzie dobryczarenty6587 pisze:Ale chodzi mi głównie o modem, nada się?
Jak powiedziałeś "coś da" lepie było by kupić TAKĄ antenę zewnętrzną z DIPOLA, ona na pewno by pomogła, a ta o której mówisz już nie koniecznieta antenka cała zewnętrzna da coś?
A Mi się wydaje, że jak podłączysz antenę zewnętrzną, to wewnętrzna jest wyłączona. Choć nie jestem tego na 100% pewnyczarenty6587 pisze:bo chyba sama wewnętrzna antena tez działa z CDMA a zewnętrzna ma poprawic sygnał
Sprawdziłem wszystko co się da, i niestety nie ma u Ciebie dostępnej lepszej techonlogii niż CDMAczarenty6587 pisze:Powiat wyszkowski, miejscowośc: Białebłoto-Kobyla woj. Mazowiecke
W związku z tym ten temat zamykam.ryba825 pisze:Nastąpiło załamanie czasoprzestrzeni czy kolega czarenty6587 założył drugi temat o tym samym problemie ?