A jaki jest lepszy? Bo ja szukam właśnie czegoś lepszegoniq pisze:...Nie ma gorszego programu do bluetootha jak bluesoleil
Wydzielony: bluetooth bluesoleil on pingwin ;) -> Windows
Moderator: Moderatorzy
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Wydzielony: bluetooth bluesoleil on pingwin ;) -> Windows
Posty wydzielone z wątku o bluetooth bluesoleil na linuksie: http://www.bez-kabli.pl/ftopic2153.html

Ostatnio zmieniony 2006-04-16, 08:40 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
niq
- Stały użytkownik forum
Re: Wydzielony: bluetooth bluesoleil on pingwin ;) -> Windows
Nie mów mi tylko, że masz bluesoleil, hehe
Ja mam zamiar kupić d-linka, bo słyszałem, że niezłe są. 
-
Zbb Ustka
- Początkujący użytkownik forum
polecam bluetooth Gigabyte chodzi bez oprogramowanoa dodatkowego pod windows xp pro, mam go osobiscie chodzi wzorowo a ten bluetooth bluesoleil i oporogramowanie bluesoleil to do d... sie nadaje kumpel kupil i nie chcialo mu to poprawnie chodzic ciagle jakies problemy ze znalezieniem urz. slyszalem ze jeszcze bluetooth epoxa jest dobry firmowki zawsze sa pewniejsze niz jakies tam wynalazkiBliSki pisze: A jaki jest lepszy? Bo ja szukam właśnie czegoś lepszego
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Tak mam, ale pod Windowsem. Kupiłem, bo kiedyś tu na forum go polecano. Generalnie połączenie z netem mi chodzi mam tylko problemy żeby soft do zarządzania telefonem oryginalny od Nokii go wykrył - ale to już nie to forum.niq pisze:Nie mów mi tylko, że masz bluesoleil
BTW, sorry, że podpinamy się pod "pingwinka".
Pozdr, (R) BliSki. (tm)