Problem - iPlus Manager - Nie odbiera smsów?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Problem - iPlus Manager - Nie odbiera smsów?
Czemu iPlus Manager poprawnie wysyła mi smsy, a nie odbiera ani jednego, nawet nie wyświetla informacji, jak coś przyjdzie? Kompletne zero!
Po przełożeniu karty do telefonu, wszystko jest ok. Więc coś tu nie tak z tym managarem. Pomocy!
Po przełożeniu karty do telefonu, wszystko jest ok. Więc coś tu nie tak z tym managarem. Pomocy!
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Problem - iPlus Manager - Nie odbiera smsów?
Jaką masz wersję iPlus Managera?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- Użytkownik forum
Używam 1.4. Co ciekawe po wysłaniu sms z dowolnego telefonu, otrzymuje się informację zwrotną, że wiadomość dostarczona do mnie. A u mnie nic się nie pojawia w tej aplikacji.
Po przełożeniu karty z modemu do telefonu nie ma komunikatów typu "Przechowaj odrzuconą wiadomość" czy podobnych. Sms gdzieś wsiąka, a nadawca myśli, że przeczytałem.
Po przełożeniu karty z modemu do telefonu nie ma komunikatów typu "Przechowaj odrzuconą wiadomość" czy podobnych. Sms gdzieś wsiąka, a nadawca myśli, że przeczytałem.
- Sambuca
- Początkujący użytkownik forum
Zainstaluj sobie iPlus Managera 2.0 i zrób aktualizację. Powinno pomóc. (samo zainstalowanie wersji nie pomoże dlatego konieczna jest aktualizacja)
Fcuk the world if they can't adjust...
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Sambuca, zobacz z kiedy jest ten post 

- Sambuca
- Początkujący użytkownik forum
No ale wtedy nie było iPlus Managera 2.0Jo_gurt pisze:Sambuca, zobacz z kiedy jest ten post

Nie no, a tak serio to faktycznie nie zauważyłem... ;p
Fcuk the world if they can't adjust...