prosba o pomoc -> bluesoleil + samsungi sgh-d500 - komp
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
prosba o pomoc -> bluesoleil + samsungi sgh-d500 - komp
witam wszystkich mam takie pytanie poniewaz posiadam łacze radiowe w domu chciałem sie połaczyc z moim tel tzn samsungiem sgh-d500 przez bluetoothaby miec internet na komórce z mojego kompa słyszałem ze da sie takie cos zrobic tylko ze ja jestem nowicjusz jesli chodzi o te sprawy i byłbym bardzo wdzieczny jesli bi mi ktos pomógł w skonfigurowaniu telefonu z góry bardzo dziekuje .aha oprogramowanie to bluetootha to bluesoleil jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam wszystkich 

niema jak to dobre fora
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: prosba o pomoc
Da się, ale na telefonach typu smartphone - na zwykłych typu d500 nie da rady.tiggres pisze: (...) chciałem sie połaczyc z moim tel tzn samsungiem sgh-d500 przez bluetoothaby miec internet na komórce z mojego kompa
Back to the Future 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: odp
K700 nie jest, spytaj kolegi jak to robi, ja się z tym nie spotkałem.tiggres pisze:ale czegos tutaj nierozumiem koles ma sonyeryka k700 i tak sie łaczy a to hyba niejes smartphone co niue??
Back to the Future 

-
- Początkujący użytkownik forum
re:
niema go u mnie ale wiem ze uzywa bluetooth i oprogramowania o nazwie X micro i jemu to smiga holerka a ja z moim bluesoleil <font color="#FF00FF"><b>»»nie mogę««</b></font> nic wykabinowac ale troszke mnie dziwi poniewaz jak zainstaluje oprogramowanie do bluetootha to na monitorze t trayu wyswietlaja mi sie 3 ikony z połaczeniami tylko wlasnie <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> ja je skonfigurowac aby łaczyc sie z netem
niema jak to dobre fora