Icon nie działa z Win 7
Moderator: Moderatorzy
- Tomek7
- Stary wyga bezprzewodowy
Icon nie działa z Win 7
Mam problem przed chwilą chciałem zainstalować swój modem Option Icon na windows 7 i lipa.Gdy podłącze wyskakuje dysk zewnętrzny tak powinno być, instaluje stery od windows 7 dysk się wyłącza przełacza się na modem ale po chwili wyskakuje błąd że nie ma sterowników Data Interface i tak cały czas instalowałem chyba wszystkie stery dostępne w necie. 

- BarteqW
- Stały użytkownik forum
Re: Icon nie działa z Win 7
Dołączam się do prośby poprzednika, chciałbym w najbliższej przyszłości zakupić Windows 7, bo właśnie testuje i bardzo się podoba. Tylko brakuje mi jeszcze internetu. Mam ten sam modem co kolega powyżej, a Plus nie raczył zorganizować sterowników do mojego modemu. Gdyby ktoś wiedział gdzie można takie znaleźć to proszę o linka, ewentualnie do takich co działają na viście.
Jak nie da rady nic z tym robić to będę musiał modem zmienić.
---
Odświeżam temat i ponawiam pytanie.
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-31, 22:55 ]
Scaliłem posty.
Jak nie da rady nic z tym robić to będę musiał modem zmienić.

---
Odświeżam temat i ponawiam pytanie.

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-31, 22:55 ]
Scaliłem posty.
Ostatnio zmieniony 2010-01-31, 22:54 przez BarteqW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Icon nie działa z Win 7
Ja mam podobny problem. Zestaw: Sieć Era + ICON 225 + Windows 7 x64.
Wszystko zainstalowane: sterowniki i Globtroter Connect. Mimo aktywnego połączenia po pewnym czasie brak dostępu do internetu. Windows sygnalizuje błąd: brak dostępu do sieci
Próbowałem z różnymi wersjami sterowników, bez aplikacji dostępowej - po samym ndis, a nawet w trybie ras, lecz brak sterowników modemu pod 64bity.
Zna ktoś rozwiązanie? bo mi już ręce opadają...
Wszystko zainstalowane: sterowniki i Globtroter Connect. Mimo aktywnego połączenia po pewnym czasie brak dostępu do internetu. Windows sygnalizuje błąd: brak dostępu do sieci
Próbowałem z różnymi wersjami sterowników, bez aplikacji dostępowej - po samym ndis, a nawet w trybie ras, lecz brak sterowników modemu pod 64bity.
Zna ktoś rozwiązanie? bo mi już ręce opadają...