Moderator: Moderatorzy
Fotki wyjątkowo marnej jakości,więc trudno cokolwiek powiedziećceli777 pisze:moje pytanie czy to tylko 900 czy może również 3g?
CenterNet.celi777 pisze:sieć 15 czyli Sferia
U mnie również stoi jedna - nawet ich własna.Patryk pisze:tak swoją drogą - Play i wieża kratowa ?
Na moje "oko" to do Rypina masz dobre 20km, więc nie wiem jakim cudem sciagasz w ogóle sygnał 3G.celi777 pisze:swoją drogą dziś zawiesiłem antenę na 17 dBi ustawiłem ją na przekaźnik w miejscowości Rypin13km i moje rezultaty przy ciągle padającym śniegu to 0,7 mB jak również dwie sieci orange oraz Era w 3 g tylko plus leży u mnie i kwiczy
Zostajesz przy Erze czy szukasz jakiejs alternatywy?Warto sprobowac jeszcze CDMA bo mysle ze z antena mozesz sciagnac sygnal.celi777 pisze:po za tym skanując sieć telefonami nokia e51 znaleziona sieć 15 czyli Sferia i telefonem 6700 16 oraz 17 prawdo podobnie wszystkie 3 sieci nadają u nas z pod Sierpca czyli nie zły wynik dziekuję kolegom za pomoc i życzę spokojnych snów
Właśnie chodzi mi o własne obiekty P4,bo na wieżach nawet Polkomtela czy Centka już się przyczepiają dość często.Blido pisze:U mnie również stoi jedna - nawet ich własna.