Lineage 2 na play ?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Lineage 2 na play ?
Witam, mam taki problem ze lubię pogrywać w l2, ale od września mieszkam w internacie a ten internet co jest ma polokowane porty p2p i niestety l2 mi nie chodzi. Czy warto wziąć internet od play 2GB limitu (29zł)? Zależy mi żeby nie było lagów więc pytam, dodam że mieszkam niedaleko śródmieścia w szczecinie
. Czekam na odpowiedzi. Pozdrowionka

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: Lineage 2 na play ?
razor1199 komórkowiec sam w sobie ma wysokie pingi. Ja w playu mam koło 200 ms. To raczej za duzo.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Moim zdaniem nie warto. Za 19zł masz starter z 1GB, jak masz telefon 3G to przetestuj (kup starter play online i podłącz telefon do kompa) i zobacz czy się da grać. Wydaje mi się że to gierka typowo przeglądarkowa, gdzie ping nie ma większego znaczenia. Byle jako takie łącze było, co nie w każdej lokalizacji i o każdej porze play spełnia. Aha jak będzie działać to kupujesz doładowanie za 50zł i masz 4GB na 56 dni. Taniej niż w abo.razor1199 pisze:Czy warto wziąć internet od play 2GB limitu (29zł)?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Lineage 2 nie jest grą przeglądarkową: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1688krystianb pisze:Wydaje mi się że to gierka typowo przeglądarkowa, gdzie ping nie ma większego znaczenia.
Wydaje mi się jednak że Play powinien nadawać się do tej gry. Gry MMORPG nie wymagają bardzo niskich pingów. Co innego gry FPS. Mogą być jednak problemy z lagami, bo Play Online jednak nie zachwyca jakością połaczenia, szczególnie w godzinach szczytu. Pingi skaczą a czasem gubi pakiety.