Pro

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dawwdd
Stały użytkownik forum

Pro

Post autor: dawwdd »

Czy jeśli mam internet orange free dom pro i oczywiście ten słynny modem to jeśli wykupie internet orange free zwykły to jest jakaś możliwość / jakaś karta transferu czy coś w tym rodzaju aby nie kupować kolejnego droższego modemu
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Re: Pro

Post autor: sp6huk »

Może na początek zmień temat na taki z którego można będzie coś wywnioskować. Przydało by się też pisać, zgodnie z zasadami polskiej pisowni. Taki mały OT :]
dawwdd pisze:Czy jeśli mam internet orange free dom pro i oczywiście ten słynny modem to jeśli wykupie internet orange free zwykły to jest jakaś możliwość / jakaś karta transferu czy coś w tym rodzaju aby nie kupować kolejnego droższego modemu
Słynny modem czyli Axesstel. Nie znam niestety takiej taryfy jak Orange Free zwykły, pisz dokładnie o co Ci chodzi, nikt nie będzie się domyślał. Masz do wyboru
Orange Free: 39,5, Standard, Optimum, Premium oraz Platinum.
dawwdd
Stały użytkownik forum

Dobra inaczej http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... e_discover chodzi mi o to czy będzie chodzić na modemie z internetu Orange Freedom Pro ?
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

A możesz Mi powiedzieć po co chcesz kartę RUIM/SIM Orange Free do Axesstela, jeżeli z tego co wiem to do nowej umowy trzeba brać również nowy modem wtedy wziąłbyś sobie np. ADU-635 WA, który by działał też w CDMA, ale od taryfy Optimum po Premium i Platinum.
dawwdd
Stały użytkownik forum

Chce wiedzieć da się czy nie ??
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Najprawdopodobniej da radę, ale tylko z taryfami Optimum, Premium lub Platinum.
ODPOWIEDZ