antena do blueconnect
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
antena do blueconnect
Witam wszystkich. Mam do Was pytanie.
Mamy blueconnect i chcielibyśmy dokupić jakąś antene żeby wzmocnić sygnał. Modem jaki dostaliśmy do Huawei E160g i zabawa polega na tym, że w domu łapiemy tylko EDGE ale jak tylko wyjde na balkon to bez problemu łapie HSDPA na 2 lub 3 kreski. I zastanawiamy się czy kupno anteny zewnętrznej poprawi nam poziom sygnału w mieszkaniu. Prośba do Was jest o poradzenie jaką antene kupić.
Z góry wielkie dzięki.
Mamy blueconnect i chcielibyśmy dokupić jakąś antene żeby wzmocnić sygnał. Modem jaki dostaliśmy do Huawei E160g i zabawa polega na tym, że w domu łapiemy tylko EDGE ale jak tylko wyjde na balkon to bez problemu łapie HSDPA na 2 lub 3 kreski. I zastanawiamy się czy kupno anteny zewnętrznej poprawi nam poziom sygnału w mieszkaniu. Prośba do Was jest o poradzenie jaką antene kupić.
Z góry wielkie dzięki.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: antena do blueconnect
Mogę polecić Ci antenę Bestpartnera, lub też Cybertecha.
Ostatnio zmieniony 2010-01-20, 13:29 przez krystian93p, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cari
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Tak jak krystian93p napisał ktoraś z tych anten pomoże. Tylko chyba jeszcze bys musiał kupić konektor do Huawei E160g 

-
Ja ci polecam tą http://www.allegro.pl/item884985678_naj ... odemy.html dobra i tania a w zestawie konektor oraz kabel o dowolnej długości

-
Dzięki za podpowiedzi. Musze jakąś kupić bo jakoś nie mamy cierpliwości do tego EDGE 

-
Dzięki za podpowiedź. Kupiłem właśnie taką antene i teraz śmiga aż miłoŁukaszII pisze:Ja ci polecam tą http://www.allegro.pl/item884985678_naj ... odemy.html dobra i tania a w zestawie konektor oraz kabel o dowolnej długości![]()
![]()