wymiana EDGE na UMTS
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
wymiana EDGE na UMTS
chcialem sie zapytac jak to jest z wymiana EDGE na UMTS w Orange i czy <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> -> (w ogóle) takie cos jest 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: wymiana EDGE na UMTS
Ogólnie to jeśli jesteś w zasięgu UMTS i masz odpowiedni modem, to już jesteś prawie u celu. Jednak musisz jeszcze mieć kartę USIM, w tej chwili Orange prowadzi wymianę kart SIM na USIM za darmo, regualmin jednak mówi, że nie dla osób mających SIM w BusinessEverywhere lub LicencjaGPRS/EDGE.Alkohochlik pisze:chcialem sie zapytac jak to jest z wymiana EDGE na UMTS w Orange i czy <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> -> (w ogóle) takie cos jest
Znam już przypadki osób, które poszły do salonu i po prostu wymieniły te karty, możesz spróbować to zrobić.
Back to the Future 

-
- Użytkownik forum
Ja się chętnie z tobą zamienie na modemy, ponieważ nie mam zasięgu umts, posiadam option UMTS/GPRS Quad + antena kierunkowa.
-
- Użytkownik forum
Witam.
Ja mam wymienioną kartę na USIM za free. Jak dobrze zbajerujesz ludzi w orange to ci wymienią bez problemu, ale nie mam modemu ;-( i chetnie się zamienię z dopłatą na modem UMTS\EGDE\GPRS albo inne propozcje? Mam modem GC89.
Ja mam wymienioną kartę na USIM za free. Jak dobrze zbajerujesz ludzi w orange to ci wymienią bez problemu, ale nie mam modemu ;-( i chetnie się zamienię z dopłatą na modem UMTS\EGDE\GPRS albo inne propozcje? Mam modem GC89.
Audi A8 na 255 kapciach- moja bryczka ajjj!
-
- Początkujący użytkownik forum
Wymieniłem moją karte na USIM bez problemu . Jednak UMTS nie bedzie działał taka informacje dostałem w BOK .Alkohochlik pisze:chcialem sie zapytac jak to jest z wymiana EDGE na UMTS w Orange i czy <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> -> (w ogóle) takie cos jest
Dopiero po upłynięciu umowy bede mógł przejśc na UMTS .
- gnd
- Stały użytkownik forum
polecam lekture http://m.telepolis.pl/news.php?id=5035 bardzo na czasie i w temacie, dodam ze ja wymienilem karte na usim i mam od 2.04.2006 umts przy licencji gprs za 60pln/m-c.