Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kamilekk93
Stały użytkownik forum

Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.

Post autor: kamilekk93 »

Witam otoz mam problem z moim laptopem chodzi o to że mam przyciemniona matryce tak jakby było wyłaczone podswietlanie.Matryca na pewno dobra ponieważ podświetnie działa normalnie w Windows Vista w Xp z którego obecnie korzystam jest przyciemnione. Czy wie ktoś moze o co w tym chodzi.. Model Laptopa to Fujitsu-Siemens Amilo 2727. Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Kamilekk93. :)
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez kamilekk93, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.

Post autor: wojteks »

kamilekk93 pisze:Czy wie ktoś moze o co w tym chodzi..
A nie jest nic przyciemnione Fn -klawisze np. w Dellu są to kursory a w FS zdaje sie funkcyjne któreś (ze słoneczkiem)
Nie pomagam na PW!
Awatar użytkownika
Kafka
Użytkownik forum

Post autor: Kafka »

mam przyciemniona matryce tak jakby było wyłaczone podswietlanie
Żebyśmy się dobrze zrozumieli: matryca jest całkowicie wyłączona czy jedynie przyciemniona? W jakich sytuacjach to się dzieje: zawsze po uruchomieniu XP, czy po jakimś czasie bezczynności? Zakładam, że matryca nie jest wyłączana kombinacją klawiszy Fn+F(?) ?
kamilekk93
Stały użytkownik forum

Post autor: kamilekk93 »

Dziękuje Chłopaki za pomoc okazało sie ze trzeba było wcisnąc klawisze fn+f8. Jeszcze raz dziekuje Bardzo pozdrawiam kamilekk93 :)
ODPOWIEDZ