Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.
Witam otoz mam problem z moim laptopem chodzi o to że mam przyciemniona matryce tak jakby było wyłaczone podswietlanie.Matryca na pewno dobra ponieważ podświetnie działa normalnie w Windows Vista w Xp z którego obecnie korzystam jest przyciemnione. Czy wie ktoś moze o co w tym chodzi.. Model Laptopa to Fujitsu-Siemens Amilo 2727. Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Kamilekk93. 

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez kamilekk93, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Problem z podświetlaniem matrycy w laptopie.
A nie jest nic przyciemnione Fn -klawisze np. w Dellu są to kursory a w FS zdaje sie funkcyjne któreś (ze słoneczkiem)kamilekk93 pisze:Czy wie ktoś moze o co w tym chodzi..
Nie pomagam na PW!
- Kafka
- Użytkownik forum
Żebyśmy się dobrze zrozumieli: matryca jest całkowicie wyłączona czy jedynie przyciemniona? W jakich sytuacjach to się dzieje: zawsze po uruchomieniu XP, czy po jakimś czasie bezczynności? Zakładam, że matryca nie jest wyłączana kombinacją klawiszy Fn+F(?) ?mam przyciemniona matryce tak jakby było wyłaczone podswietlanie
-
- Stały użytkownik forum
Dziękuje Chłopaki za pomoc okazało sie ze trzeba było wcisnąc klawisze fn+f8. Jeszcze raz dziekuje Bardzo pozdrawiam kamilekk93