Pytania
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Pytania
są jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina??? jesli tak zapodajcie link z tym programem.
czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało??? i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy??
czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało??? i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy??
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Pytania
Nie.Fabian 2 pisze:są jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina?
Zainstalować jakiś program do pomiaru transferu <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a>Fabian 2 pisze:czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało?
TCPViewFabian 2 pisze:i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy?
Nie pomagam na PW!
- kuczek007
- Początkujący użytkownik forum
Powiem Ci tak z tego co wiem to chyba nie ma . A co do aplikacji to sciagnij sobie Netmeter . Wyłącz sobie komunikator p2p i inne o których wiesz. Jeżeli będziesz widział obciążenie łącza to musisz szukać w kompie (crtl+alt+delete---> zakładka procesy (może coś znajdziesz jak by co ).ą jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina??? jesli tak zapodajcie link z tym programem. ... i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy??
to jest bynajmniej mój sposób
[ Dodano: 2010-01-23, 17:17 ]
oj

nienawidzę ERY i BC
- czerwon
- Stały użytkownik forum
Mozesz tez sprobowac uzyc dobrego firewalla. Np. zanim jakas aplikacja sie polaczy z internetem pierw ustalisz czy moze. 

-
- Początkujący użytkownik forum
Ilość danych do wykorzystania można sprawdzić po utworzeniu konta w orangeonline dla usługi freedom pro. Jest to dostępne w zakładce: Orange On-line-stan konta i pakietów. Ilość pozostałego limitu jest aktualizowana codziennie w godzinach porannych.Fabian 2 pisze: czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało???
większy rozrzut niż zasięg
- wilq
- Stały użytkownik forum
A mógłbyś jeszcze wrzucić screena z zakładki podsumowanie ? Tak żeby było widać plan taryfowy... Bo jak nie zobacze to nie uwierzęzabronione pisze: <font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Ilość danych do wykorzystania można sprawdzić po utworzeniu konta w orangeonline dla usługi freedom pro. Jest to dostępne w zakładce: Orange On-line-stan konta i pakietów. Ilość pozostałego limitu jest aktualizowana codziennie w godzinach porannych.

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-24, 16:06 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2010-01-24, 16:06 przez wilq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Digitall
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Do monitorowania ruchu sieciowego na swoim PC na Windowsie: Comodo Firewall PRO (jako firewall bez defence+, DARMOWY nawet do komercyjnego wykorzystania), nie dość że ochrona z wewnątrz to i z zewnątrz..
Aktualnie: bez limitu! [6Mbps ADSL] (((WiFi))) [Domowy LAN + (((WiFi)))]
Było: CSD, GPRS, EDGE, CDMA... same limity..
Było: CSD, GPRS, EDGE, CDMA... same limity..