Pytania

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fabian 2
Użytkownik forum

Pytania

Post autor: Fabian 2 »

są jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina??? jesli tak zapodajcie link z tym programem.
czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało??? i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy??
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Pytania

Post autor: wojteks »

Fabian 2 pisze:są jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina?
Nie.
Fabian 2 pisze:czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało?
Zainstalować jakiś program do pomiaru transferu <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=6047" target="_blank">»NetMetery«</a>
Fabian 2 pisze:i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy?
TCPView
Nie pomagam na PW!
Awatar użytkownika
kuczek007
Początkujący użytkownik forum

Post autor: kuczek007 »

ą jakieś programy które wykrywają czy ktos mi sie podpina??? jesli tak zapodajcie link z tym programem. ... i jak sprawdzić czy jakieś aplikacje mi sie nie lacza z netem bez mojej wiedzy??
Powiem Ci tak z tego co wiem to chyba nie ma . A co do aplikacji to sciagnij sobie Netmeter . Wyłącz sobie komunikator p2p i inne o których wiesz. Jeżeli będziesz widział obciążenie łącza to musisz szukać w kompie (crtl+alt+delete---> zakładka procesy (może coś znajdziesz jak by co ).

to jest bynajmniej mój sposób

[ Dodano: 2010-01-23, 17:17 ]
oj :D :szok:
nienawidzę ERY i BC
Awatar użytkownika
czerwon
Stały użytkownik forum

Post autor: czerwon »

Mozesz tez sprobowac uzyc dobrego firewalla. Np. zanim jakas aplikacja sie polaczy z internetem pierw ustalisz czy moze. :)
konopielek
Początkujący użytkownik forum

Post autor: konopielek »

Fabian 2 pisze: czy da się jakoś sprawdzać ile mi jeszcze limitu zostało???
Ilość danych do wykorzystania można sprawdzić po utworzeniu konta w orangeonline dla usługi freedom pro. Jest to dostępne w zakładce: Orange On-line-stan konta i pakietów. Ilość pozostałego limitu jest aktualizowana codziennie w godzinach porannych.
większy rozrzut niż zasięg
Awatar użytkownika
wilq
Stały użytkownik forum

Post autor: wilq »

zabronione pisze: <font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Ilość danych do wykorzystania można sprawdzić po utworzeniu konta w orangeonline dla usługi freedom pro. Jest to dostępne w zakładce: Orange On-line-stan konta i pakietów. Ilość pozostałego limitu jest aktualizowana codziennie w godzinach porannych.
A mógłbyś jeszcze wrzucić screena z zakładki podsumowanie ? Tak żeby było widać plan taryfowy... Bo jak nie zobacze to nie uwierzę :zawstydzony:

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2010-01-24, 16:06 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2010-01-24, 16:06 przez wilq, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Digitall
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: Digitall »

Do monitorowania ruchu sieciowego na swoim PC na Windowsie: Comodo Firewall PRO (jako firewall bez defence+, DARMOWY nawet do komercyjnego wykorzystania), nie dość że ochrona z wewnątrz to i z zewnątrz..
Aktualnie: bez limitu! [6Mbps ADSL] (((WiFi))) [Domowy LAN + (((WiFi)))]
Było: CSD, GPRS, EDGE, CDMA... same limity..
ODPOWIEDZ