Oferta Promocyjna "Swieta z Play Onlline w e-Shop"
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Oferta Promocyjna "Swieta z Play Onlline w e-Shop"
Witam, od niedawna mam internet w play online (5 GB w ramach promocji Swieta z Play Online w eShop- pierwsze 4 miesiace po zlotowce, pozostalych 14 po 45zl) i mam do was pare pytan w zwiazku z tym. Umowa zostala zawarta 12.01.2010, kurier dostarczyl ja z modemem 19.01.2010 a aktywowany zostal na nastepny dzien. Okres rozliczeniowy jest od 10 do 9 danego miesiaca. Za okres od daty aktywacji numeru MSISDN do ostatniego dnia pierwszego, niepelnego okresu rozliczeniowego, tj. gdy aktywacja nastapila w trakcie okresu rozliczeniowego, abonament bedzie naliczony proporcjonalnie do liczby dni pozostalych do konca tego okresu rozliczeniowego i pomniejszony o rabat w wysokosci 44pln. Czyli ten pierwszy rachunek zaliczany jest jako pierwszy miesiac tej promocji w ramach ktorej place zlotowke i zaplace mniej a 3 nastepne po zlotowce czy oddzielnie i nastepne 4 zaplace po 1zl? Drugie pytanie dpotyczy limitu, ktory miesiecznie wynosi 5gb. Kiedy mi go odnawiaja, czy pierwszego dnia okresu rozliczeniowego czyli 10 danego miesiaca? Jak moge sprawdzic ile mi zostalo limitu wykluczajac zakladke "statystyki" w programie play online poniewaz uwazam, ze moze byc ona niewiarygodna z racji tego iz czasem zdarza mi sie tak ze mam polaczenie z internetem a w programie play online tam gdzie powinno pisac podlaczony jest rozlaczony, internet chodzi normalnie a dane nie sa nabijane tak jakby byl wylaczony. "Klient ma możliwość sprawdzenia limitu w Play24 na www.24.playmobile.pl"- totalna bzdura. Moge tam zarzadzac swoja komorka ale nie internetem, moze znajdzie sie ktos kto mi wyjasni gdzie dokladnie sie sprawdza swoj limit?
- bombel201
- Użytkownik forum
Re: Oferta Promocyjna "Swieta z Play Onlline w e-Shop"
Jezeli dobrze sie orientuje to teraz zaplacisz 1 zl + jakas aktywacje, jezeli bedziesz musial oplacic, a jezeli nie to tylko ten abonament za 1 zl i nastepne 3 miesiace bedziesz mial za 3 zl.Dziwne jest to co piszesz.Ja mialem oferte na karte i bez problemu sprawdzalem ile mi zostalo limitu do wykorzystania.Zarejestrowalem sie w play24 i moglem sprawdzac, a fakt, ze strasznie ciezko jest sie tam zalogowac to juz inna sprawa.Jezeli jest tak jak mowisz to mozesz jeszcze zadzwonic do bok-u lub tez pojsc do salonu i zapytac sie czy jest jakis kod sms-owy na sprawdzenie pozostalego limitu.
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Oferta Promocyjna "Swieta z Play Onlline w e-Shop"
sluchaj gosciu dowiedzialem sie i to bedzie w ten sposob ze za 1 miesiac niepelny zaplace niecala zlotowke a za nastepne 4 miesiace zaplace po zlotowce a konto juz wiem jak sie sprawdza.