Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.
Witam.Od razu napisze że najprawdopodobniej problem jest w konfiguracji routera (chyba).Nie wiem czy napisałem w odpowiednim dziale, ale chyba tak.Więc do rzeczy.Od kilku dni posiadam nówkę nokię N79 z wi-fi.Równiez posiadam router TP-Link TD-W 8910G który po kablu udostępnia mi internet w PC oraz przez wi-fi w Playstation 3.Dzieki temu forum jakis czas temu udało mi się skonfigurowac router tak że mam internet więc pomyślałem że znowu rozwiążemy tutaj mój nowy problem.Nokia bezproblemowo wykrywa moją sieć i podałem jej hasło, wpisałem Mac i nadal nie mogę nawiązać połączenia w telefonie.Natomiast będąc na mieście udało mi się wyłapać kilka sieci nie zabezpieczonych i tylko na jednej miałem normalnie internet w telefonie.Na dole zamieszczam screny z konfiguracji routera bo nie wiem co tam wpisać gdyż jestem kiepski z angielskiego.Czy mogłby ktoś pomóc laikowi to wszystko usprawnić?