Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.
Microsoft pisze:Ten problem może występować, ponieważ w przypadku dodania nowego urządzenia do komputera Menedżer konfiguracji musi przydzielić zasoby dla komputera i usiłuje przypisać zasoby do poszczególnych urządzeń. Podczas procesu ponownego równoważenia urządzenie może nie otrzymać nowego przydziału, jeżeli przerwanie tymczasowe IRQ dla sterownika PCI nie jest poprawnie przetwarzane podczas ponownego równoważenia.
[ Dodano: 2010-02-05, 19:46 ]
Na karcie jest tez napis Belkin sciagnalem stery i tez jeden (ocenzurowano)
[ Komentarz dodany przez: grzechu: 2010-02-05, 19:49 ] Ponawiam prośbę o rozpoczynanie zdania wielką literą. Proszę także o nieużywanie takiego słownictwa na forum. Nawet jeśli część zostanie wykropkowana.
[ Dodano: 2010-02-05, 19:53 ]
Panowie w mu przy nazwie karty wyswietla mi sie zolte kolko z wykrzyknikiem.
Po ponownej instalacji sterownikow wywala komunikat nie mozna uruchomic sprzetu.
Ostatnio zmieniony 2010-02-05, 19:49 przez MORGOOTH, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja osobiście mam złe doświadczenia z płytami SiS. Mam totalną awersję to produktów z tą nazwą bo były i są właśnie problemowe. Czy to stery czy hardware.
Proponuję Intela.