Top netinfo jak ustawić autostart?
Moderator: Moderatorzy
- Blazej
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Top netinfo jak ustawić autostart?
Witam dziś zacząłem korzystać z Top netinfo do łączenia się z netem wszystko skonfigurowałem tak jak w instrukcji programik ładnie łączy się z netem ale nie mogę znaleźć nigdzie opcji automatycznego włączania programu razem z windowsem wie ktoś jak ustawić tą opcję?
-
- Stały użytkownik forum
Re: Top netinfo jak ustawić autostart?
Witaj, w Ustawieniach masz opcję Ogólne i w niej na dole Skróty do programu i na pierwszym miejscu Dodaj program do autostartu. Pozdrawiam Grzegorz
- Blazej
Dzięki wielki ale muszę się trochę pożalić po przeczytaniu takich dobrych recenzji tego programu na forum miałem nadzieję że on naprawdę jest dobry no ale się przeliczyłem gdy korzystam z top netinfo mój internet dział wolniej skacze pomiędzy 3g a HSDPA i w ogóle jakiś taki dyskomfort czuje przy korzystaniu z niego miał ktoś taki problem z tym programem czy tylko u mnie tak jest?
- wojteks
- *** Administrator ***
To chyba problemy z zasięgiem/obciążeniem Node B masz bo ten program nie wpływa na połączenie, on je tylko zestawia/włącza/nawiązuje używając mechanizmów wbudowanych w Windows.Blazej pisze:tylko u mnie tak jest?
Nie pomagam na PW!
- Blazej
Jednak gdy korzystam z iplus menagera nie mam takich problemów przynajmniej w tej chwili a przy top netinfo mam może te menagery jakoś inaczej łączą się z netem i działają szybciej u mnie przy słabszym zasięgu.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
To jest niemożliwe, możesz sobie po nawiązaniu połączenia nawet wyłączyć całkowicie ten program a i tak będziesz miał połączenie. On w żaden sposób nie wpływa na transmisję.Blazej pisze:Jednak gdy korzystam z iplus menagera nie mam takich problemów przynajmniej w tej chwili a przy top netinfo mam może te menagery jakoś inaczej łączą się z netem i działają szybciej u mnie przy słabszym zasięgu.
- Blazej
Skoro tak to pewnie gdy testowałem ten program więcej osób coś ściągało czasem tak u mnie jest jeszcze raz spróbuje później i się zobaczy.