play na karte pytanie

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
domin3432
Początkujący użytkownik forum

play na karte pytanie

Post autor: domin3432 »

witam chcialbym sie dowiedziec pewnej rzeczy o internecie na karte w play otoz mam zamiar kupic starter internetowy play za 19zl i laczyc sie przez komorke 3G i teraz mam takie pytanie Czy jak podlacze ten telefon z karta do komputera stacjonarnego to czy bede mial neta czy dziala tylko na laptopach??
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: play na karte pytanie

Post autor: wojteks »

domin3432 pisze:Czy jak podlacze ten telefon z karta do komputera stacjonarnego to czy bede mial neta
Będzie działał na każdym komputerze na którym skonfigurujesz to połączenie (telefon będzie w systemie widziany jako modem)
Nie pomagam na PW!
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Re: play na karte pytanie

Post autor: sp6huk »

domin3432 pisze:Czy jak podlacze ten telefon z karta do komputera stacjonarnego to czy bede mial neta czy dziala tylko na laptopach??
Będziesz mógł korzystać z internetu zarówno w telefonie, jak i komputerze, wcześniej jednak zainstaluj sterowniki od telefonu, aby mógł być widziany przez system jako modem. No i podstawa, to obsługa 3G przez telefon.
ODPOWIEDZ