OFP oferta e-sklepu

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
then
Początkujący użytkownik forum

OFP oferta e-sklepu

Post autor: then »

Witam. Zauważyłem na stronie Orange dopisek, że przy złożeniu zamówienia online na OFP dostaje się 1GB limitu więcej. Czy możliwym jest zamówienie OFP poprzez e-sklep wraz z routerem(tego z antenkami;) ) z limitem 4gb?
Awatar użytkownika
sp6huk
Guru bezprzewodowy

Re: OFP oferta e-sklepu

Post autor: sp6huk »

then pisze:Witam. Zauważyłem na stronie Orange dopisek, że przy złożeniu zamówienia online na OFP dostaje się 1GB limitu więcej. Czy możliwym jest zamówienie OFP poprzez e-sklep wraz z routerem(tego z antenkami;) ) z limitem 4gb?
Ten routerek z antenkami to Axesstel MV410R, i możesz go zamówić w e-sklepie. Płacisz 49 zł miesięcznie, i dostajesz 3 + 1 GB. Musisz zawrzeć umowę, na okres 24 lub 36 miesięcy. Przy 24 miesiącach koszt tego routera wynosi 159 zł, a przy 36 miesiącach 39 zł. Koszt aktywacji usługi 19 zł.
then
Początkujący użytkownik forum

Re: OFP oferta e-sklepu

Post autor: then »

Wow. Wyczerpująca odpowiedz :ok:

Ajjj. Próbowałem wyklikać ten modem na
http://www.orange.pl/klienci_ind/modemy ... se&redir=0

ale pokazuje mi tylko AnyData ADU-635WA. Raz mi się cudem udało wybrać Axesstel MV410R, ale tego już nie potrafię powtórzyć :gwiazdki: :zawstydzony:
ODPOWIEDZ