Potrzebny mi jest sterownik do modemu Huawei e1750c. Mógłby ktoś jakiegoś linka podać aby sobie pobrać te stery?? Bez nich nie bedę mógł przeglądać neta

Z góry dzięki.
Moderator: Moderatorzy
Wystarczy poszukać na forum: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=66942#66942piotr7777 pisze:Mógłby ktoś jakiegoś linka podać aby sobie pobrać te stery??
Wygląda na to, że modem albo wejście w komputerze jest uszkodzone.piotr7777 pisze:"nie rozpoznani urządzenia usb"
To nie ma nic wspólnego ze sterownikami.piotr7777 pisze:To wygląda tak jakby sterowniki zostały usunięte z tego modemu
Masz przed sobą kompa i nie wiesz co to jest? PC , laptop ?piotr7777 pisze:nie wiem jak sprawdzić jaki komp niestety
Jaki to sprzęt. Może masz i PC , może masz i laptopa tylko skąd mamy wiedzieć czy ma porty USB 2.0 czy 1.0 ?piotr7777 pisze:Ja poprostu chce rozwiązać mój problem.
Wróżka jesteś? Jeżeli tak sie dzieje, możliwe że mamy do czynienia z wadliwą partią modemów. Dawaj go do reklamacji.piotr7777 pisze:Więc wiem ze z moim modemem będzie to samo na innym kompie
Skoro jest na gwarancji to co tu się bawić nim. Oddać i już. Na ten czas wykombinuj sobie fona z modemem , połącz go z komputerem ,stwórz <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> i przeczekaj do wyjaśnienia sprawy.piotr7777 pisze:Lecz liczyłem ze da się jakoś to naprawić.
Oby miał wbudowany modem. W przypadku Playa jeżeli chodzi o Stałkę i prepaida do danych musisz być w zasięgu Playa. Telefon musi obsługiwać UMTS przynajmniej. Jakie modele masz na składzie to Ci podpowiemy co najlepiej użyć. A na marginesie przez BT tez możesz podłączyćpiotr7777 pisze:to mogę zwykły telefon podłączyć przez usb?
Lipa. Musisz mieć wybitnego farta żeby korzystać z tej technologii w Playu. Na czas naprawy raczej Ci zastępczego modemu nie dadzą. Przydało by sie coś kupić. Jakiego masz kompa? laptop, blaszak?piotr7777 pisze:w skrócie V8 wykorzystuje tylko EDGE niestety
Nie nic sie nie poluzowało wszystko trzyma. Poprostu padło i koniec.rio bravo pisze:Nie zauważyłeś żeby wtyczka w modemie się poluzowała? Myślę, że możesz spokojnie zanieść modem do naprawy gwarancyjnej.
Czyli coś na USB. Ale najpierw sie zorientuj czy dostaniesz zastępczy modem. Jak nie to będziemy kombinowac najtańsze rozwiązanie tymczasowe. Ale skoro masz inny modem to chyba nie musimy.Noo mam blaszaka.
Ale jakby Ci nie dali to tanio można kupić Huawei E160. Nowiutki modem. Chyba, że wytzymasz bez neta, lub pożyczysz od kogoś inny telefonpiotr7777 pisze:Mojej ciotce dali zastępczy modem na miesiąc.
Noo mam blaszaka.
Jak można wiedzieć, niech kolega napisze jaki to modem ?Sundance_kid pisze:Ale skoro masz inny modem to chyba nie musimy.
Jak Ci się nie kończy umowa to mozesz tymczasowo używac tej usługi. Chyba, ze pożyczony.piotr7777 pisze:ten którego teraz używam?? Option Icon 225-Era