mbank a doładowania i ważność?
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
mbank a doładowania i ważność?
Przepraszam za nowy temat, ale mam pytanie. Za 5zł jak doładowałem to przedłużenie ważności jest na 2 dni tylko? Jak ważność konta przepadła to net nie działa, bo nie ma danych pakietowych i jak doładuje to muszę znowu aktywować te 100mb? Bo doładowałem w poniedziałek konto za 5zł i nadal mi nie działał net, dzisiaj za 20zł doładuje na miesiąc czasu i jak nadal nie będzie działał to co robić? Nie bawiłem się ustawieniami działał mi net normalnie...
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: mbank a doładowania i ważność?
Może coś się pokopało w systemie. Proponuję przekręcić do biura obsługi.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Proponuję, żebyś zapoznał się ze stroną http://mbankmobile.pl/ - tam są odpowiedzi na prawie wszystkie pytania, jakie do tej pory zadawałeś.Lucas_21 pisze:Przepraszam za nowy temat, ale mam pytanie. Za 5zł jak doładowałem to przedłużenie ważności jest na 2 dni tylko?
I jeszcze jedno: załóż sobie konto w mBanku, wtedy nie będziesz miał żadnych problemów z doładowaniem konta komórkowego i to nie tylko w mBank-mobile, ale także u każdego innego operatora.
Krzysztof
-
- Stały użytkownik forum
No wierze, że u Was jest ok
Ja chciałem dzisiaj za 20zł załadować karte dałem sim do telefonu i nie ma zasięgu, pisze, że rejestracja się nie powiodła? To co mam zrobić?
Gdzie jest w ogóle email do nich, bo znaleźć nie umiem?

Gdzie jest w ogóle email do nich, bo znaleźć nie umiem?
-
- Stały użytkownik forum
Czy ja mam coś nie tam ustawione? Mam karte mbank aktywowane internet 100mb i na koncie miałem 27zl. przez 2 dni zuzywąłem 117 mb i na koncie mam 3,57zł
czemu tak ? Tak mi w topnetifono pokazuje, a w fonie stan konta mam 3,57zł