Mój problem wygląda następująco. Przez najbliższe 6 tygodni będę mieszkał w domu z bezprzewodowym internetem, mam laptopa ale niestety bez modułu Wi-Fi... Na szczęście moja N95 ma moduł Wi-Fi tylko nie wiem jak mojemu kochanemu komputerkowi wbić do głowy aby traktował podłączoną na kablu N95 jako zewnętrzny moduł sieci bezprzewodowych. Macie jakieś pomysły? Dzięki z góry
N95 jako zewnętrzny moduł Wi-Fi
Moderator: Moderatorzy
-
PawelRuc
- Początkujący użytkownik forum
N95 jako zewnętrzny moduł Wi-Fi
Witam wszystkich 
Mój problem wygląda następująco. Przez najbliższe 6 tygodni będę mieszkał w domu z bezprzewodowym internetem, mam laptopa ale niestety bez modułu Wi-Fi... Na szczęście moja N95 ma moduł Wi-Fi tylko nie wiem jak mojemu kochanemu komputerkowi wbić do głowy aby traktował podłączoną na kablu N95 jako zewnętrzny moduł sieci bezprzewodowych. Macie jakieś pomysły? Dzięki z góry
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: N95 jako zewnętrzny moduł Wi-Fi
Jeśli chcesz użyć N95 jako karty sieciowej do komputera to tak się nie da.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Obecnie karty WIFI nie są aż tak drogie więc tu masz trochę pola do wyboru.PawelRuc pisze:mam laptopa ale niestety bez modułu Wi-Fi..
-
PawelRuc
- Początkujący użytkownik forum
No cóż, trudno. Dzięki za pomoc
[ Komentarz dodany przez: grzechu: 2010-07-24, 12:41 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
[ Komentarz dodany przez: grzechu: 2010-07-24, 12:41 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2010-07-24, 11:41 przez PawelRuc, łącznie zmieniany 1 raz.