Mam problem podczas instalacji oprogramowania do tego Wirless Network USB Adaptera.
Mianowicie postępuje zgodnie z zaleceniami kreatora, podłączam pod usb kartę gdy program o to prosi. No i problem pojawia się w tym momencie, przez parę minut niby oprogramowanie instaluje się bez problemu i nagle wyskakuje ekran z błędem:
[img=http://images50.fotosik.pl/320/4ff4535ddeee786fm.jpg]
Port USB jest sprawny, inne urządzenia na nim działają.
Bardzo proszę o pomoc... jestem w tym kompletnie zielony.
Linksys Cisco WUSB100
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Linksys Cisco WUSB100
Jeszcze nie sprawdzałem.
Poczynałem o tym problemie na forum producenta, jednak żadne proponowane rozwiązanie nie przynosiło pożądanego efektu. Nie pomogło także ściąganie najnowszych sterowników do karty.
W sumie menadżer urządzeń widzi ją jako poprawnie zainstalowaną i posiadającą najnowsze sterowniki. Jednak nie mogę wyszukiwać urządzeń poprzez wi-fi, nie mogę nawet uruchomić połączenia bezprzewodowego, myślę że potrzeba zainstalować oprogramowanie (żeby skonfigurować sieć) jednak przeszkadza w tym ten error 211.
Poczynałem o tym problemie na forum producenta, jednak żadne proponowane rozwiązanie nie przynosiło pożądanego efektu. Nie pomogło także ściąganie najnowszych sterowników do karty.
W sumie menadżer urządzeń widzi ją jako poprawnie zainstalowaną i posiadającą najnowsze sterowniki. Jednak nie mogę wyszukiwać urządzeń poprzez wi-fi, nie mogę nawet uruchomić połączenia bezprzewodowego, myślę że potrzeba zainstalować oprogramowanie (żeby skonfigurować sieć) jednak przeszkadza w tym ten error 211.